<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: stdClass::$title in <b>/var/www/vhosts/onlinekozmetika_com/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/article/list_background.php</b> on line <b>30</b><br />

Blog

20.
Sep
2021
K-log
Moremo je čuveni korejski brend koji u svom asortimanu poseduje proizvode namenjene negovanju kose i kože glave, a odlikuje se visoko kvalitetnim i pre svega prirodnim sastojcima.
07.
Sep
2021
K-log
U tridesetim godinama ćete verovatno po prvi put primetiti pojavljivanje sitnih bora ili neke od njih jednostavno postaju jasnije definisane. U ovom periodu se vreme obnove ćelija na koži polako produžava, čineći postizanje savršene kože sve težim.
30.
Aug
2021
K-log
Ovo je priča o lavandi. I manje poetičnom plavom patlidžanu. O prirodnoj nezi, drugačijem pristupu. Konvencionalna kozmetika ima pristup “rešavanja problema”: koža je masna, hajde da je odmastimo, sprečimo lučenje sebuma, i onda je dehidriramo i dođemo do masne i osetljive dehidrirane kože, pa imamo još veći problem. Prirodna kozmetika, a često je to moto i korejske kozmetike, ima za cilj da umiri kožu, dobro je hidrira i podrži njenu regeneraciju.
23.
Aug
2021
K-log
Koji su najbolji proizvodi za bore? Odnosno, koji su najbolji proizvodi za različite vrste bora? Možda mislite u sebi: "Bore su bore... zar ne?" I mada je to tačno na površinskom nivou, istina je da nisu sve bore iste u smislu kako nastaju, kako ih možete sprečiti i kako ih na kraju možete tretirati.
16.
Aug
2021
K-log
“Pure heal skin” ili čistoća leči kožu, pri čemu se misli na čistoću i savršenstvo prirodnih sastojaka, moto je korejskog brenda PUREHEALS. Brojevi uz nazive označavaju tačan % aktivnog principa u sastavu, najčešće biljnih ekstrakata.
09.
Aug
2021
K-log
Čak i ako vam je ostatak lica besprekorno čist i gladak, možda ste u ratu sa zapušenim porama duž vaše T-zone. Ako se stalno nalazite u toj situaciji, bez obzira na to koliko ste do sada  proizvoda za negu kože isprobali, evo šta možete da uradite kako biste tu problematičnu T-zonu držali pod kontrolom.
03.
Aug
2021
K-log
Pošto ste vi to tražili, u narednih nekoliko nedelja ćemo vam pomoći da formirate sopstvenu rutinu nege kako biste rešili najčešće probleme sa kojima se susrećete, a sve u zavisnosti od vaših godina. Imate 20 ili nešto više godina? Čitajte pažljivo.
26.
Jul
2021
K-log
Najbitniji faktor koji bi trebalo razmotriti prilikom određivanja odgovarajuće rutine nege bi trebalo da bude starosna kategorija. Ovo je upravo iz razloga što se tokom godina naša briga za kožu i ciljevi koje želimo da ostvarimo jednostavno menjaju.
19.
Jul
2021
K-log
Leto je u punom jeku, a sa visokim temperaturama (plus visoka vlažnost vazduha u zavisnosti od toga gde se nalazite) znači da je definitivno sezona šortseva, haljina i kupaćih kostima. Sve je to lepo  ali ako ste blede puti i imate osetljvu kožu, onda možda i niste baš neki ljubitelji leta.