<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: stdClass::$title in <b>/var/www/html/nb-public/themes/nbshop5_v5_7/_blocks/article/list_background.php</b> on line <b>30</b><br />

Blog

07.
Aug
2020
K-log
U prošlosti su tonici bili bogati alkoholom i drugim adstrigentnim sastojcima i bili izbor mnogima sa masnom kožom. Na taj način se uklanjao višak sebuma iako je to posledično dovodilo do dehidratacije kože i još intenzivnijeg stvaranja sebuma.
31.
Jul
2020
K-log
Ovo je priča o lavandi. I manje poetičnom plavom patlidžanu. O prirodnoj nezi, drugačijem pristupu. Konvencionalna kozmetika ima pristup “rešavanja problema”: koža je masna, hajde da je odmastimo, sprečimo lučenje sebuma, i onda je dehidriramo i dođemo do masne i osetljive dehidrirane kože, pa imamo još veći problem. Prirodna kozmetika, a često je to moto i korejske kozmetike, ima za cilj da umiri kožu, dobro je hidrira i podrži njenu regeneraciju.
24.
Jul
2020
K-log
Zeleni čaj za kožu? DA! Vrlo je verovatno da vam potraga za novim proizvodom postane prenaporna u nekom trenutku, zbog čega smo tu da vam pružimo osnovne informacije. Naučićemo vas kako zeleni čaj funkcioniše i dati vam neke preporuke u cilju olakšavanja potrage.
18.
Jul
2020
K-log
Korejska kozmetika je hit, a kakve su korejske četke?
03.
Jul
2020
K-log
Saznajte koji su to trendovi koji nas čekaju u 2020. godini. Kao prvo, ljudi su ovih dana zaista opsednuti održivim razvojem, predstavama o brendu, socijalnoj odgovornosti, sastojcima u proizvodima koji su cruelty-free. Ovaj osećaj će rasti još više u narednim godinama prateći korak sa milenijalcima.
26.
Jun
2020
K-log
“Pure heal skin” ili čistoća leči kožu, pri čemu se misli na čistoću i savršenstvo prirodnih sastojaka, moto je korejskog brenda PUREHEALS. Brojevi uz nazive označavaju tačan % aktivnog principa u sastavu, najčešće biljnih ekstrakata.
19.
Jun
2020
K-log
Već je leto i znate šta to znači: uz dosta sunca ide ispucala i potamnela koža, pojava isušenih fleka, opekotine...
12.
Jun
2020
K-log
Propolis ima antiseptično dejstvo, a jedan od glavnih uzročnika akni jesu bakterije. Takođe propolis ispoljava i antiinflamatorno dejstvo, akne jesu hronično inflamatirno oboljenje.
05.
Jun
2020
K-log
Ako se troumiš između Cliv BB krema sa visokim zaštitnim faktorom.