Blog

16.
Jan
2020
Blog
Ovonedeljno pitanje je: ‚‚Kako uopšte koristiti hijaluronsku kiselinu tokom zime kada znamo da ona crpi vlagu iz vazduha?‘‘ a znamo da je vazduh izuzetno suv u ovom periodu!
09.
Jan
2020
Blog
Svi se sećamo filma iz 2006. "The pursuit of happiness", ili "U potrazi za srećom", gde Vil Smit očajnički pokušava da reši životne probleme. Svakodnevno jurcajući sa jednog na drugi kraj grada, on pokušava da nađe zainteresovane kupce za svoje mašine. Vilova dnevna rutina - od vođenja deteta u vrtić preko stažiranja u prodajnom call centru, popravljanju aparata i ponovnom prezentovanju u klinikama - u početku ne donosi rezultate. Bilo mu je potrebno gotovo godinu dana da pronađe uspešan recept, pravi put i ostvari cilj. By the way, priča je istinita.  
30.
Dec
2019
Blog
Poznavanje sopstvenog tipa kože je apsolutno neohodno kada je u pitanju nega lica. To nije samo prvi korak u izgradnji rutine, temelj na kojem počivaju režimi u odabiru i korišćenju proizvoda, već vam pomaže da na osnovu reagovanja kože izaberete najbolje moguće proizvode. A kada jednom utvrdite tip kože i rutinu koja vam odgovara, možete početi sa testiranjem proizvoda za još specifičnije probleme. Iako svoju kožu odlično poznajete, opet može biti nezgodno da budete sigurni koji tip kože imate.
25.
Dec
2019
Blog
Možda ste tek na početku svog putovanja u nezi kože ili ste spremni da pređete na sledeći nivo. U svakom slučaju, kladimo se da imate dosta pitanja. Ovde vam odgovaramo na ona najčešće postavljana.
29.
Aug
2019
Blog
Beauty trend je trend korejske kozmetike koji se kao plamen širi zapadnim svetom. Koreja je postala lider u osmišljanju i proizvodnji inovativnih hemijskih supstanci za kozmetičke proizvode. Od sada, ove proizvode možete kupiti i u Srbiji, putem online prodavnice.
10.
Jun
2019
Blog
Korejska nega podrazumeva čak 10 koraka, koji iako na prvi pogled deluju preterano, i te kako imaju smisla.
13.
May
2019
Blog
...Sa njima nema potencijalnih iritacija, problema, glavobolja...
19.
Mar
2019
Blog
U emisiji "Pre i posle" na televiziji Grand, Dr. Maja Jevđević upotpunjuje svoju terapiju fenomenalnim Mediheal maskama.
27.
Feb
2019
Blog
U emisiji "Pre i posle" na televiziji Grand, Dr. Maja Jevđević upotpunjuje svoju terapiju fenomenalnim Mediheal maskama.