Blog

29.
May
2020
K-log
Žuta linija se bazira na limunovom soku i patentiranom ekstraktu paradajza, kao i ekstraktu sladića u kombinaciji sa još dva biljna ekstrakta (kombinacija je zaštićena patentom i ima efekat na fleke), vitaminima C, E i B3 (niacinamid), veoma je bogata antioksidansima koji štite od prevremenog starenja i popravljaju fotooštećenja, daje koži blistavost i ima uticaj na hiperpigmentacije.
22.
May
2020
K-log
Prirodni oblik vitamina C, askorbinska kiselina najbolje prodire kroz kožu i on je jedino efikasan u tom obliku ( u obliku askorbinske kiseline, koja se nalazi u prirodnoj limunovoj vodi, u CLIV revitalizing C I2PL CORRECTOR AMPOULE).  
15.
May
2020
K-log
Puževa sluz je čudotvoran sastojak koji sam koristila bezbroj puta i veoma mi prija. Preparate na bazi puževe sluzi najčešće koristim kada je toplo, jer su lagani i zbog većeg izlaganja suncu ne bi trebalo koristiti aktivne supstance u visokoj koncentraciji, a osim toga utiče na hiperpigmentacije, kojima sam sklona. Mucin je dobro izbalansirana i efikasna materija pogodna čak i za osetljivu kožu.
08.
May
2020
K-log
Kako izabrati adekvatan serum, tonik, kremu kada se nađete pred tako velikom ponudom proizvoda? Korejanke ne gaje preterani kult brenda već se ponose njihovom raznovrsnošću, ali to još više otežava stvar izbora. Tržište korejske kozmetike teško je više od 13 milijardi dolara i ima nebrojeno kozmetičkih kuća i kompanija. Kada se žene iz drugih delova sveta nađu u ovom delu grada, osećaju se kao deca u prodavnici igračaka.
30.
Apr
2020
K-log
Taman smo se ponadali da ćemo uskoro izaći iz karantina i vratiti se, barem delimično, uobičajenom načinu života, kad smo se i ovog vikenda susreli sa merama obaveznog boravka u svojim domovima. Iako nam je svega dosta i mislili smo da nećemo ovako izdržati još dugo, moramo se pomiriti sa situacijom koja je zadesila gotovo čitavu planetu. Po prvi put u modernoj istoriji, ceo svet je u samoizolaciji. Neko je pritisnuo dugme za pauziranje i sve se usporilo, čak zaustavilo. Iako ne želim da zvučim kao neki hipik koji u svemu uvek pronalazi mrvice pozitivnog, moram da postavim jedno pitanje.
23.
Apr
2020
K-log
Prema Mizonu gajim posebne emocije. Osim što verujem u njihov kvalitet, Mizon je prvi korejski brend sa kojim sam se susrela pre skoro 5 godina i kao takav mi je jako drag. Najpoznatiji su po kozmetici sa filtratom puževom služi. Gotovo da sam sve proizvode iz te linije probala i sa svakim sam bila zadovoljna. Oslanjaju se na dokazano efikasne aktivne sastojke koji pružaju maksimalne benefite koži, težeći pri tome da ostanu pristupačni što većem brojem ljudi.
16.
Apr
2020
K-log
Videli smo zašto našem licu trebaju korejske maske za lice. Postoje i dodatne pogodnosti u kojima možemo uživati ako ih koristimo jednom nedeljno. Ovaj dodatak u rutini nege kože pokazaće vidljive razlike. I nećete zažaliti. U nastavku ćete naći neke od ključnih rezultata koje možete postići.
10.
Apr
2020
K-log
Zato što je brend MIZON osmislio savršenu formulaciju koja sadrži cak 92% filtrata puževe sluzi (verujte farmaceutu, želite ovako visoku koncentraciju, do kraja teksta saznajte zbog čega). Pakovanje je EKONOMIČNO i dovoljno, jer za razliku od drugih proizvoda na tržištu jedino MIZON ima ambalažu od 75ml, što je za 50% više od ostalih proizvoda.
03.
Apr
2020
K-log
Sada kad smo pričali o tome šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine maske za lice, takođe je značajno imati na umu za šta konkretno nam treba. To nije nešto što ste nasumično primetili na licu neke Korejke i onda rešili da i sami probate. Nikada nemojte da jednostavno pratite novi trend, već prvo utvrdite da li će vam biti od koristi.