<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: stdClass::$title in <b>/var/www/html/nb-public/themes/nbshop5_v5_7/_blocks/article/list_background.php</b> on line <b>30</b><br />

Blog

20.
Oct
2020
K-log
Da li i vi sve novine u nezi kože najčešće primećujete početkom jeseni? Čini se da je proizvođačima kozmetičkih preparata period od septembra do decembra idealan za predstavljanje novih seruma i drugih preparata u asortimanu. Razlog tome je što većina žena pri promeni sezone i već sa prvim padom temperature primeti promene na koži zbog kojih je potrebno da prilagodi svoju dnevnu rutinu. Ako ste i vi među njima, onda će vam ovaj tekst biti više nego koristan, jer vam donosimo preporuke najboljih sastojaka i seruma za negu različitih tipova kože tokom jeseni i zime. Ali, da krenemo od – početka.
08.
Oct
2020
K-log
Vitamin C nije samo ključan element za pravilno funkcionisanje našeg imunog sistema, već je poslednjih godina postao neizostavan sastojak svih anti-age kozmetičkih proizvoda. Vitamin C hrani našu kožu, daje joj elastičnost i uklanja tragove starenja. Zato je trenutno najpoželjniji sastojak krema, seruma i maski za podmlađivanje – osim što zateže kožu i činiji je glatkom, vitamin C čisti i hidrira kožu. Upravo to ga čini omiljenim aktivnim sastojkom za sve žene čija koža je sklona pojavi bubuljica, crvenila i fleka na licu. Kako efikasno iskoristiti vitamin C u nezi lica? Nastavite da čitate – imamo odgovor za vas!
21.
Aug
2020
K-log
MEDIHEAL je brend razvijen od strane dermatologa i vrhunskih kozmetičara koji se može pohvaliti najprodavanijom N. M. F. Aquaring ampula maskom u Koreji.
07.
Aug
2020
K-log
U prošlosti su tonici bili bogati alkoholom i drugim adstrigentnim sastojcima i bili izbor mnogima sa masnom kožom. Na taj način se uklanjao višak sebuma iako je to posledično dovodilo do dehidratacije kože i još intenzivnijeg stvaranja sebuma.
31.
Jul
2020
K-log
Ovo je priča o lavandi. I manje poetičnom plavom patlidžanu. O prirodnoj nezi, drugačijem pristupu. Konvencionalna kozmetika ima pristup “rešavanja problema”: koža je masna, hajde da je odmastimo, sprečimo lučenje sebuma, i onda je dehidriramo i dođemo do masne i osetljive dehidrirane kože, pa imamo još veći problem. Prirodna kozmetika, a često je to moto i korejske kozmetike, ima za cilj da umiri kožu, dobro je hidrira i podrži njenu regeneraciju.
24.
Jul
2020
K-log
Zeleni čaj za kožu? DA! Vrlo je verovatno da vam potraga za novim proizvodom postane prenaporna u nekom trenutku, zbog čega smo tu da vam pružimo osnovne informacije. Naučićemo vas kako zeleni čaj funkcioniše i dati vam neke preporuke u cilju olakšavanja potrage.
18.
Jul
2020
K-log
Korejska kozmetika je hit, a kakve su korejske četke?
03.
Jul
2020
K-log
Saznajte koji su to trendovi koji nas čekaju u 2020. godini. Kao prvo, ljudi su ovih dana zaista opsednuti održivim razvojem, predstavama o brendu, socijalnoj odgovornosti, sastojcima u proizvodima koji su cruelty-free. Ovaj osećaj će rasti još više u narednim godinama prateći korak sa milenijalcima.
26.
Jun
2020
K-log
“Pure heal skin” ili čistoća leči kožu, pri čemu se misli na čistoću i savršenstvo prirodnih sastojaka, moto je korejskog brenda PUREHEALS. Brojevi uz nazive označavaju tačan % aktivnog principa u sastavu, najčešće biljnih ekstrakata.