Blog

27.
Feb
2020
K-log
Poslednji trend među maskama za lice su one koje nazivaju sheet maske, a suština je da ih koristite jedanput i zatim bacite. Još jedan trend koji smo primetili je da ima i puno onih koji vole da prave selfi dok ih nose.
20.
Feb
2020
K-log
Ako trenutno prolazite, ili ste već prošli kroz menopauzu, to može imati direktan uticaj na izgled i zdravlje vašem kože. Smanjivanje nivoa estrogena rezultira takođe manjom količinom kolagena, smanjenom elastičnošću i javljanju dehidratacije.
13.
Feb
2020
K-log
Kažu da ste u 40-tim godinama na svom vrhuncu. Kako bi osigurali da se i kvalitet kože drži na istom nivou, adekvatna rutina u njenoj nezi je ključna.
06.
Feb
2020
K-log
U tridesetim godinama ćete verovatno po prvi put primetiti pojavljivanje sitnih bora ili neke od njih jednostavno postaju jasnije definisane. U ovom periodu se vreme obnove ćelija na koži polako produžava, čineći postizanje savršene kože sve težim.
30.
Jan
2020
K-log
Pošto ste vi to tražili, u narednih nekoliko nedelja ćemo vam pomoći da formirate sopstvenu rutinu nege kako biste rešili najčešće probleme sa kojima se susrećete, a sve u zavisnosti od vaših godina. Imate 20 ili nešto više godina? Čitajte pažljivo.
24.
Jan
2020
K-log
Najbitniji faktor koji bi trebalo razmotriti prilikom određivanja odgovarajuće rutine nege bi trebalo da bude starosna kategorija. Ovo je upravo iz razloga što se tokom godina naša briga za kožu i ciljevi koje želimo da ostvarimo jednostavno menjaju.
16.
Jan
2020
K-log
Ovonedeljno pitanje je: ‚‚Kako uopšte koristiti hijaluronsku kiselinu tokom zime kada znamo da ona crpi vlagu iz vazduha?‘‘ a znamo da je vazduh izuzetno suv u ovom periodu!
09.
Jan
2020
K-log
Svi se sećamo filma iz 2006. "The pursuit of happiness", ili "U potrazi za srećom", gde Vil Smit očajnički pokušava da reši životne probleme. Svakodnevno jurcajući sa jednog na drugi kraj grada, on pokušava da nađe zainteresovane kupce za svoje mašine. Vilova dnevna rutina - od vođenja deteta u vrtić preko stažiranja u prodajnom call centru, popravljanju aparata i ponovnom prezentovanju u klinikama - u početku ne donosi rezultate. Bilo mu je potrebno gotovo godinu dana da pronađe uspešan recept, pravi put i ostvari cilj. By the way, priča je istinita.  
30.
Dec
2019
K-log
Poznavanje sopstvenog tipa kože je apsolutno neohodno kada je u pitanju nega lica. To nije samo prvi korak u izgradnji rutine, temelj na kojem počivaju režimi u odabiru i korišćenju proizvoda, već vam pomaže da na osnovu reagovanja kože izaberete najbolje moguće proizvode. A kada jednom utvrdite tip kože i rutinu koja vam odgovara, možete početi sa testiranjem proizvoda za još specifičnije probleme. Iako svoju kožu odlično poznajete, opet može biti nezgodno da budete sigurni koji tip kože imate.