<br />
<b>Notice</b>:  Undefined property: stdClass::$title in <b>/var/www/vhosts/onlinekozmetika_com/nb-public/themes/nbshop5_v5_7/_blocks/article/list_background.php</b> on line <b>30</b><br />

Blog

06.
Apr
2021
K-log
Akne na licu nikada nisu zabavne, kao ni one na telu. Uglavnom činimo sve da sprečimo i uklonimo nedostatke na licu, ali šta se dešava sa telom? Kako počinje proleće i sve je manje odeće koja ih prekriva, ove akne postaju vidljivije i nepodnošljivije.
26.
Feb
2021
K-log
Rutina nege je povezana sa svim aspektima vašeg života i potrebno je da obratite pažnju kako je menjati u skladu sa godinama. Pročitajte u nastavku kako je poželjno menjati rutinu približavajući se jubilarnoj tridesetoj godini.
29.
Jan
2021
K-log
Koliko bi sjajno bilo kada biste se probudili sa savršenim obrvama kojima nisu potrebne olovke za iscrtavanje, senke i specijalni puderi pre nego što izađete napolje? Trend obrva prirodnog izgleda i punog volumena već godinama je prvi izbor u oblikovanju obrva kod žena širom sveta. Pa ipak, ako vaše obrve nisu prirodno pune volumena i dovoljno istaknute, sigurno u svojoj dnevnoj rutini odvajate vreme za njihovo popunjavanje i dodatno oblikovanje - olovkom, senkom, gelom ili puderom.
19.
Jan
2021
K-log
Sigurno ste se u poslednje vreme susrele sa problemom bubuljica i akni koje se javljaju na delu lica pokrivenog maskom koju moramo da nosimo gde god da se krećemo. Iako nas štiti od virusa, maska može da izazove i brojne probleme na našoj koži.
15.
Jan
2021
K-log
Umetnost bojenja kose stara je vekovima i da- kao što možete da pretpostavite, savremene farbe za kosu nisu bile dostupne u Egiptu 1.200 godina pre nove ere, već se kosa bojila na potpuno prirodan način. Žene su koristile ono što im je bilo dostupno, a to su biljni pigmenti. Tako upotreba kane, žbunaste biljke naziva lawsonia inermis seže daleko u prošlost i predstavlja odličan primer kako su stare civilizacije jednako brinule o lepoti i zdravlju kose kao mi danas.
10.
Dec
2020
K-log
Sheet maske su odlične za pružanje instant nege vašoj koži. Obezbeđuju joj neophodnu hidrataciju i hranljivost, koža lica dobija neophodnu vlažnost i mekoću, postaje glatka, blistava, gipka, rosna, bez mana...
24.
Nov
2020
K-log
Možda mislite da je puževa sluz novootkriveni magični sastojak u nezi kože, jer poslednjih godina sve više renomiranih proizvođača kozmetike na tržište plasira proizvode zasnovane upravo na ovom sastojku, a veliki zagovornici su i poznate ličnosti širom sveta. Pa ipak, o blagotvornom dejstvu puževe sluzi znali su još Stari Grci. Možda nisu imali kreme, gelove i druga savremena kozmetička rešenja, pa je njihova metoda bila potpuno oldschool, ali upotreba puževa koji su puzali po ranama radi bržeg zaceljivanja je bila i te kako ispravna.
05.
Nov
2020
K-log
Deluje da smo se tek nedavno pozdravili sa letom, a jesen je već uveliko tu, iako dnevne temperature nikako da se odluče kom godišnjem dobu pripadaju. Jutarnja hladnoća i podnevno sunce se igraju sa našim stilom oblačenja, ali takođe utiču kako na kožu, tako i na negu koju moramo primeniti. Zbog ovih promena i vremenskih prilika, naša koža postaje isušena, gubi svoj sjaj i potrebna joj je pojačana hidratacija. Ova situacija je u Koreji odlično poznato i njihova parola glasi: prilagodi svoju rutinu nege sezoni u kojoj se nalaziš!
20.
Oct
2020
K-log
Da li i vi sve novine u nezi kože najčešće primećujete početkom jeseni? Čini se da je proizvođačima kozmetičkih preparata period od septembra do decembra idealan za predstavljanje novih seruma i drugih preparata u asortimanu. Razlog tome je što većina žena pri promeni sezone i već sa prvim padom temperature primeti promene na koži zbog kojih je potrebno da prilagodi svoju dnevnu rutinu. Ako ste i vi među njima, onda će vam ovaj tekst biti više nego koristan, jer vam donosimo preporuke najboljih sastojaka i seruma za negu različitih tipova kože tokom jeseni i zime. Ali, da krenemo od – početka.