Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Nauka u službi lepote – Mediheal koreanske maske za negu lica sada dostupne i u Srbiji
Blog
06.12.2018.

Nauka u službi lepote – Mediheal koreanske maske za negu lica sada dostupne i u Srbiji

Beograd, 9.novembar, 2018, Hotel Falkensteiner - U petak, 09.novembra, u hotelu Falkensteiner, kompanija Leco je poslovnim saradnicima predstavila Mediheal, vodeći korejski brend, broj 1 u svetu u oblasti naročitih maski - infuzija za lice.

O Koreji kao zemlji poznatoj po tehnološkim inovacijama na raznim poljima, pa i na polju kozmetologije govorili su predstavnici Ambasade Republike Koreje - korejske agencije za promociju trgovine i investicija – KOTRA.

„Zasto Mediheal maske? Prateći  svetska kretanja u kozmetologiji uočila sam jedan globalni trend – žene širom sveta zainteresovane su za ono što u nezi lica rade žene u Koreji. Sa jakim razlogom - žene u Koreji poznate su po besprekornom tenu! Za to je možda zaslužna njihova genetika ali činjenica je i, da one svakodnevno primenjuju niz koraka u nezi lica - čuvena „korean daily beauty routine“. Jedan od koraka su i maske. Boraveći na sajmu kozmetike u Seulu, od puno testiranih brendova odlučila sam se baš za Mediheal jer sam se na svojoj koži uverila da je efekat izvrstan a i cena je prihvatljiva  za nas. Saradnja i uvoz ovih maski omogućavaju da i meni i mojim ćerkama kao i ženama u Srbiji ovako tehnološki inovativni preparati budu dostupni.“ kaže vlasnica  kompanije Leco, Lidija Lekovic. „Mediheal je, koristeći znanje eksperata škole za lepotu Univerziteta u Seulu (Koreja), ponudio individualna rešenja za svaki tip i svako stanje kože asortimanom kozmetičkih maski - infuzija sa koncentrovanim formulama od prirodnih sastojaka. Cilj je da negu uradite kod kuće a izgledate kao da ste dobili profesionalni tretman! “ dodaje Lidija.

Poznate po tome da prate trendove u modi ali i u kozmetici, promociji su prisustvovale i 

  1. Stasha @anastasija  
  2. Milena @uvrnuti_sotovi
  3. Marta  @uvrnuti_sotovi
  4. Ena Luna @enaluna 
  5. Tatjana @tatjana_jo
  6. Sminkerka – influenser@ aleksandrastarcevic_makeup
  7. Sminkenrka influenser @mia_makeup_
  8. Zorana @zorannah 
  9. Nina Radulovic @nina radulovic oficial
  10. Lena Bogdanovic @lenabogdanovic
  11. Sonja Milanovic @s_bombonica
  12. Fotograf @marko21arsic
  13. Bojana Kostić @tasteooffashion

 

sa idejom da se upoznaju sa novitetima koji su sada dostupni i u Srbiji, najpre putem online porudzbine na web shopu https://www.leco.rs/ a uskoro u slobodnoj prodaji.

 

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara