Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Upoznavanje sa najnovijom opsesijom nege kože - sheet maske za lice
Upoznavanje sa najnovijom opsesijom nege kože - sheet maske za lice
Blog
13.05.2019.

Upoznavanje sa najnovijom opsesijom nege kože - sheet maske za lice

Slušajte pažljivo, sheet maske za lice su više u trendu od Snepčetovih cvetnih kruna i to uopšte nije iznenađenje. Sa njima nema potencijalnih iritacija, problema, glavobolja… Svega 15 minuta vas deli od toga da se osećate odlično i obnovite prirodni sjaj svoje kože. Tako da je kranje vreme da se informišete kakve su ove maske i zašto bi trebalo da ih koristite.

‚‚Vaše lice je jedinstveno, nemojte se plašiti da odaberete masku koja mu savršeno pristaje.‘‘

Dakle, šta je tačno sheet maska za lice?

Možda će vam ovo izgledati kao nova pomama za negu kože, ali maske za lice nisu hir. Maksa je već godinama deo azijske rutine za negu lica, a ipak je najbolje čuvana tajna - do sada! Ove maske su napravljene u obliku lica od specijalnog materijala koji je obogaćen sastojcima kao što su vitamin B, Agava i ulje jojobe. Dok se vi opuštate na nekoliko minuta, maske sofisticirano ubrizgavaju ove sastojke u vašu kožu, čineći je hidriranom, blistavom i svežom.

Zašto treba koristiti sheet maske za lice?

Usled ubrzanog načina življenja, izlaganju svetlosti i kasnim odlascima na spavanje, vi i vaša koža trpite dosta. Zato vam ove maske za lice pomažu da resetujete svoju kožu i imate osećaj svežine u svakodnevnim aktivnostima. Pomažu vam da hidrirate, osvežite i umirite vašu umornu, iritiranu kožu, i štite je od nezdravih spoljnih uticaja. Kada poželite, ove maske za lice vas odvedu na vaše srećno mesto na 15 minuta.

Kako koristiti sheet maske za lice?

Osim nekoliko jednostavnih trikova za stavljanje, ove maske možete koristiti kako god vam odgovara. Samo ih nežno pritisnite na očišćenu, suvu kožu kako bi dobro upile sve dobre sastojke, koristeći što ravnomernije pokrete. Bilo da želite dobru hidrataciju na kraju napornog vikenda ili da osvežite svoju kožu između uzastopnih letova, maske za lice će za vas učiniti ono štio vam je najpotrebnije. Nakon isteka 15 minuta, masirajte serum u svoju kožu kako bi što bolje upila neophodne sastojke, ili pamučnom tkaninom samo očistite svoje lice kako bi pokazalo svoj novi sjaj.

Kako ćete nositi svoju masku?

Pokazali smo vam kako se uobičajeno korisiti. A sada vi pokažite nama svoj najbolji selfi sa maskom!!!

 

Ostavi ocenu

Ostali komentari

  • Mara Radovanovic
    Mara Radovanovic

    Trudicu se da sto vise koristim ovakve maske jer sam u poslednje vreme dosta zapostavila svoju kozu lica. Svidja mi se se drze samo 15ak minuta i posle toga nema ispiranja maske.

    14.01.2020. 10:44
  • Aleksandra Mirkovic
    Aleksandra Mirkovic

    Maske su postale sastavni deo moje nege i svima bih preporucila da ih koriste bar 2 puta nedeljno da bi im koza ostala hidrirana.

    14.01.2020. 10:38
  • Tanja Markovic
    Tanja Markovic

    Nisam dosada toliko koristila ove maske ali obavezno cu ih probati. Svidja mi se sto za kratko vreme mozemo dobiti odlican efekat

    14.01.2020. 10:34
  • Jelena Mitrovic
    Jelena Mitrovic

    Volim da koristim sheet maske i mislim da su bas dobra stvar. Drago mi je sto ih sve vise ima na nasem trzistu

    14.01.2020. 10:32
  • Biljana Milutinovic
    Biljana Milutinovic

    Sve odlicno maska moze ujutro ili uvece sve meka lice i blistava ☺ ♥

    13.05.2019. 15:11