Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Kako da prilagodite svoju rutinu nege kože u toplijim mesecima?
K-beauty
26.05.2021.

Kako da prilagodite svoju rutinu nege kože u toplijim mesecima?

Nova sezona, novi autfiti, nova rutina u nezi kože!

Iako su vremenski uslovi poprilično nepredvidivi, krajnje je vreme da debele džempere, teške kapute I čizme otporne na vremenske uslove zamenite laganijim stvarima iz Vašeg garderobera. Takođe, isto tako, potrebno je da prilagodite liniju nege kože za novu sezonu I toplije vreme koje dolazi. Zato Vam savetujemo da pročitate ovaj zanimljivi tekst I razmislite o našim preporukama za negu kože u toplijim mesecima uz pomoć čuvene korejske kozmetike.

Fokus na regeneracijI!

Zima, sa svime što dolazi sa njom (hladne temperature, jaki vetrovi, isušen vazduh u zatvorenom) može da stvori velike probleme održavanju vlažnosti I hidriranosti kože. Kada je vlažnost Vaše kože ugrožena, možete iskusiti suvoću, prekomerno lučenje sebuma I osetljivost. Da biste povratili tonus I elastičnost kože, rado Vam savetujemo upotrebu preparata koji u sebi sadrže blagotvornu hijaluronsku kiselinu.

Jedan od naših proizvoda za infuziju hijaluronske kiseline je Mizon Hyaluronic Acid 100, serum koji vraća elastičnost I svežinu. Visoka koncentracija hijaluronske kiseline pruža Vam momentalnu dubinsku hidrataciju, održavajući kožu svežom I blistavom. Bez obzira na tip kože, ovaj serum će zasigurno imati blagotvorno dejstvo i vidljive rezultate na poboljšanje stanja Vaše kože!

Hidrirajte pametno!

Sada kad je zima gotova, možda ćete doći u iskušenje da preskočite hidratantnu kremu. Ali, bez obzira kakav tip kože imate morate upotrebljavati hidratantnu kremu tokom cele godine. Potrebno je samo zameniti gustu formula za laganiju, lakšu za apsorbciju.

Naša preporuka lagane formule, savršene za tople dane dolazi iz kolekcije Frudia, prepoznatljivog brenda po proizvodima lagane teksture koji odgovaraju skoro svakom tipu kože. Frudia blueberry hidratanta krema u sebi sadrži ekstrate borovnice koja osim što daje izuzetnu hidrataciju, pruža efekat hlađenja I ima antioksidantno dejstvo. Ukoliko niste pronašli svoju omiljenu kremu, usudite se da je probate, oduševiće Vas njena izuzetna formulacija I tekstura!

Mislite unapred- sprečite probleme!

Najbolji način za lečenje problematične, iritirane kože je sprečavanje da ona uopšte to i postane. Osim temeljnog čišćenja , jedan od najboljih odbrana je redovan piling kako bi se pore očistile. Zato su naša topla preporuka, Mediheal Tea Tree Biome Blemish Cica gel za čišćenje u kombinaciji Mediheal Tea Tree Cica tonerom, pružiće svakodnevni osećaj potpune čistoće I nežnosti Vaše kože. Čuvena biljka Aloe Vera I slabo kisela formula od pH 5.5 pomažu u uspostavljanju balansa kože I pružanju efekasnog čišćenja. Kako bi uklonili dubinsku nečistoću I pospešili regenerciju savetujemo I piling kože dva do tri put mesečno.

Sa tim u vezi, da li ste probali  Youthful Glow Sugar piling masku od prepoznatljivod brenda Klairs? Reč je neiritirajućoj maski sa dodatkom šećera, obogaćena antioksidantima iz grejpfruta i maline. Ekstrakt grejpfruta i kaolina (vrsta gline) teksturu kože čine mekšom, ne izazivaju iritacije, dok ši buter, maslinovo ulje i jojoba hidriraju kožu ostavljajući je glatkom I savršenom na dodir. 

Pojačajte SPF zaštitu!

Svedoci smo stalnih apela I saveta dermatologa o značaju korišćenja krema sa SPF faktorom tokom cele godine. Ako ste tokom zime bili neodgovorni po tom pitanju, pravo je vreme da se pokrenete I steknete naviku da štitite svoju kožu kremom sa odgovarajućim SPF faktorom. Ukoliko još uvek nista pronašli odgovarajuću zaštitu, možemo Vam preporučiti laganu teksturu, koja ne ostavlja beli trag, poboljšava ton kože, a pri tom pruža visoku zaštitu od SPF 50+PA+++. Reč je o Mediheal Pink Tone Up kremi sa zaštitnim faktorom.

 

Nadamo se da su Vam naši saveti bili korisni I da smo Vam pomogli u sezonskom sređivanju Vašeg kozmetičkog ormarića.

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara