K-log
02.06.2021.

Hidratacija koja će konačno izlečiti iritiranu, problematičnu kožu!

02.06.2021.

Negovanje kože u kasnim dvadesetim je poprilično nezgodno. Umesto da je samo održavate čistom i hidriranom, krećete da je bombardujete gomilom novih anti-aging proizvodima. Između svih tih kiselina, pilinga i seruma koje isprobavate, vaša koža moli za pomoć, ispoljavajući simptome kao što su upaljena crvena koža i suve mrlje. Ako je tako, vreme je da promenite svoju hidratantnu kremu i pronađete zaista umirujuću, pogodnu za vašu kožu. U nastavku vam objašnjavamo zašto je Klairs Rich Moist Soothing hidratantna krema koja će konačno stati na crtu svim vašim problemima.

 

„Moja koža je pod konstantnim stresom. Pored toga što je konstantno uznemiravam testiranjem novih proizvoda, imam i hiperpigmentaciju. Tako, da u suštini, moja koža je uvek crvena, upaljena i suva. Obične kreme mi jednostavno ne pomažu. Potrebno mi je nešto što ne samo da hidrira moju suvu (nedavno kiselinom tretiranu) kožu, nego je i umiruje kada imam osećaj kao da bukti vatra na mojim jagodicama ( što se dešava češće nego što bih želela da priznam)“. Da li se ovde pronalazite? Ako imate sličnih problema, nastavite da čitate kako bi otkrili zašto vam je potreban Klairs Rich Moist Soothing Cream u vašem životu.

Ne samo da hidrira...

Ova hidratanta krema prevazilazi hidrataciju. Sigurno vam se nameće pitanje zašto biste tražili od hidratantne kreme da učini više od činjenice da je dobro vlaži? Ali saslušajte nas, verujemo da vaša hidratantna krema ne samo da treba da održava kožu hidriranom, ona treba da obavlja trostruke zadatke, da štiti vašu kožu i pomaže da se revitalizuje. Ako planirate da potrošite teško zarađen novac na proizvode, trebali bi biti sigurni da će vam oni obezbediti sve što vam je potrebno. Klairs Rich Moist Soothing Cream je kao melem za vašu kožu koji umanjuje iritacije. Bonus: Takođe ostavlja vašu kožu super mekanom!

 

Kako umiruje nadraženu kožu?

Dozvolite da vam predstavimo vaš novi omiljeni sastojak  ukoliko imate hiperpigmentisanu, problematičnu kožu: CERAMIDI. U pitanju je prirodni masni vosak  koji pomaže vašoj koži da zadrži vodu i održava je vlažnom. Vaša koža i sama proizvodi ceramide, međutim kada je iritirana, potrebna joj je extra doza da bi se vratila u ravnotežu. Jedan od glavnih sastojaka Klairs Rich Moist Soothing Cream je Ceramid 3, što znači da ova krema naporno radi u korist izlečenja crvenila i smirivanja vaše kože.

 

Koji ga sastojci čine tako posebnim?

Dobra strana brenda Klairs je ta što su većina njihovih proizvoda veganska i bez veštačkih sastojaka poput boja i mirisa. To praktično znači da se kompanija usredsređuje na infuziju delotvornih sastojaka u njihove proizvode koji zapravo dobro obavljaju svoj posao.  Brend je nedavno unapredio formulu kao i pakovanje ove kreme (sada se puni u tubi, umesto u teglici), a pobrinuli su se da dodaju i više hidratantnih sastojaka koji je čine sjajnom, kao što su shea puter, lipidura i jojoba semeno ulje. Povrh toga što sadrži obimnu količinu ceramida 3, krema je obogaćena beta glutenom izvedenim iz kvasca, umirujućim sastojkom koji smanjuje crvenilo i koji se obično koristi za lečenje ekcema i dermatitisa.

Kakava je osećaj i miris kada stavite kremu?

 

Jedno od najvećih opštih nezadovljstva  je jako mirisna noćna hidratantna krema, posebno nakon nanošenja voćnih kiselina koje već imaju jak citrusni miris. Na sreću, Klairs bogata, vlažna, umirujuća krema ima samo najmanji limunski miris- teško primetan, a nanošenje kreme je zadovoljavajuće iskustvo. Potrebna vam je samo mala količina i ona će se brzo apsorbovati u vašu kožu.

 

Završna reč…

Klairs bogata, vlažna, umirujuća krema prevazišla je dodavanje hidratacije. Već nakon prvog nanošenja osetićete čari izuzetno meke kože. Dodirnućete kožu i imaćete osećaj da je poput svile…

Morate je probati i javiti vaše utiske!

Kažite nam, šta vi tražite u dobroj hidratantnoj kremi? Javite nam u komentarima ispod!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara