Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Kako postići LETNJI SJAJ – BEZ SUNCA!?
K-beauty
19.07.2021.

Kako postići LETNJI SJAJ – BEZ SUNCA!?

PREPLANULOST- bez svih oštećenja UV zraka!

Leto je u punom jeku, a sa visokim temperaturama (plus visoka vlažnost vazduha u zavisnosti od toga gde se nalazite) znači da je definitivno sezona šortseva, haljina i kupaćih kostima. Sve je to lepo  ali ako ste blede puti i imate osetljvu kožu, onda možda i niste baš neki ljubitelji leta.

Koncept "ležanja" na suncu je jednostavno za Vas nezamisliv pošto biste ozbiljno izgoreli, a lepi letnji dani bi postali poprilično bolni. Da ne govorimo o šteti koju ćete definitivno videti u godinama koje dolaze!

Šta možete da uradite da biste se osećali samouvereno i postigli taj letnji sjaj, a da to ne podrazumeva direktno izlaganje suncu?

Za Vas smo pripremili korisne savete za sjaj bez sunca!

Prva stvar, zaštita od sunca se apsolutno podrazumeva. Iako Vam se ovo možda čini kontradiktornim, verujte NIJE. Što više štitite kožu od sunca i njenih opasnosti na vreme, to će vam koža više zahvaljivati u budućnosti.

Mnogi SPF-ovi za lice sadrže hidratore, a takve opcije daće najbolje rezultate u smislu zdravog izgleda kože. Kreme sa SPF zaštitnim faktorom koje lepo neguju kožu su Frudia ultra UV sun essence krema, kao i Mediheal soothing moist sun krema koje pružaju izuzetno bogatu hidrataciju i sadrže veoma važnu oznaku SPF50+PA++++. Da li ste znali šta znači ova oznaka?

SPF: Zaštitni faktor koji pomaže u zaštiti od crvenila i mogućnosti da izgorite pod dejstvom UVB zraka

PA: Zaštitni faktor koji pomaže u prevenciji stvaranja bora i fleka izazvanim UVA zracima

Druga stvar, pilinzi su takođe ključni korak kada želite da Vaša kože izgleda zdravije, i kao takva, sjajnije.

I shvatamo, nemate uvek vremena za višestepenu rutinu nege tela. U škripcu sa vremenom, od brenda Frudia nam stiže zavodljiva linija za negu tela, koja sadrži prirodne voćkaste sastojke savršene za leto, duboko hidriraju kožu Vašeg tela ostavljajući zanosni letnji miris.

Fizički pilinzi često mogu da iritiraju osetljivu kožu lica pa se  zato preporučuju blagi pilinzi kremaste teksture. Rukavice za piling (poput Sunkissed exfoliating rukavice) su daleko bezbednije za upotrebu na telu u kombinaciji sa pilingom za telo. Voćni piling za telo, Frudia my Orchard Passion i  Mizon honey black sugar piling za lice, ostaviće vas sa obnovljenom, podmlađenom kožom u jednoj upotrebi. Uvek  praktikujte da koristite pilinge sa dubokim hidratantnim i umirujućim sastojcima.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, samopotamnjivanje kod kuće je finalizacija sjajnog izgleda.

Na tržištu su se pojavili razni proizvodi koji nude različite načine da dobijete preplanuli ten, od kapsula koje pijete radi tamnijeg tena  do raznih losiona koji ostavljaju žute, neuredne fleke po telu…

Zaista je važno biti odgovoran prema svom telu i pri upotrebi bilo kog preparata najpre proučiti njihov sastav. Pogotovo je važno da je Vaš odabir samopotamnjivača zasnovan na prirodnim sastojcima.

Jedan od najprodavanijih samopotamnjivača na svetu, dolazi nam od brenda Sunkissed. Ono žbog čega su potrošači širom sveta ukazali poverenje ovom brendu je čiljenica da su njihovi losioni i pene za samopotamnjivanje izrađeni od čak preko 95% prirodnih i veganskih sastojaka. Možete biti sigurni da nanosite bezbedan, siguran preparat i da će zasigurno pružiti fantastičan efekat, a da ne govorimo o jednostavnosti i lakoći upotrebe i nanošenja. Samo je važno održavati svoju kožu negovanom!

Prvo, uvrstite SPF što je više moguće u svoja jutra, da biste jednostavno održali celokupno zdravlje vaše kože i promovisali zdrav sjaj.

24 sata pre nego što planirate nanošenje samopotamnjivača, obavezno odradite piling, najbolje bi bilo uveče pred spavanje. Dobro hidrirajte kožu, to je veoma važno! Preporučujemo vam slatkaste, voćkaste, hranljive losione  Frudia My Orchard na bazi breskve ili trešnje.

Ujutru da bi se održala hidratacija, savetuje se ponovno nanošenje losiona ,a poželjno je i u toku dana ponoviti postupak za dubinsku hidrataciju.

Pre nego što planirate nanošenje samopotamnjivača, istuširajte se kao i obično ali bez ikakvih surovih eksfolijanata. Možete korisiti blage, prirodne Frudia kupke koje će jednostavno samo osvežiti Vašu kožu. Nakon što ste dobro osušili kožu nanesite Sunkissed PREPLANULI TEN!

Za lakšu, bržu i efikasniju upotrebu preparata preporučuje se i upotreba rukavice koja omogućava ravnomerno nanošenje i utrljavanje pene ili losiona. Sunkissed super soft rukavica koristi patentiranu tehnologiju kako bi se osiguralo da dlanovi vaših ruku i dalje ostaju bez boje, štede dragoceno vreme i daju bolju završnu obradu, posebno oko zglobova i ruku.

Savet plus: Za one koje imaju masniju kožu preporučuje se upotreba samopotamnjivača u vidu pene, dok za suvlji tip kože losion je bolji izbor!

Ono što je važno da ostavite da se pena/losion dobro osuši pre nego što se obučete.

Probudićete se sa baršunastom, hidriranom i PREPLANULOM kožom, a da Vas pri tom sunce nije ni videlo!

Važno je da održavate hidrataciju, ujutru i uveče, a za najbolje rezultate, a proces tamnjenja ponavljajte jedan do dva puta nedeljno, kako bi se održala postojanost i dugotrajnost boje.

Srećno leto!

Kako Vi postižete svoj sjaj bez sunca u letnjem vremenu? Javite nam u komentarima!

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara