Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Rutina nege u 20-tim
K-beauty
03.08.2021.

Rutina nege u 20-tim

Imate 20 ili nešto više godina? Čitajte pažljivo.

Način na koji tretirate svoju kožu u svojim dvadesetim određuje njeno zdravlje ubuduće. Rutina koja uključuje hidrataciju i sastojke bogate antioksidantima će vam služiti dobro, a sprečiće i prevremeno starenje. Možda imate probleme sa aknama, nedostatkom sjaja na koži ili lošom teksturom.

Za sve ove probleme preporučićemo vam neke od sjajnih korejskih proizvoda.

Čistač na bazi ulja

Možda će zvučati malo protivno zdravoj logici ako koristite čistač na bazi ulja za lice koje je masnije. Kako god, potrebno je da znate da je jedan od razloga zašto vaše lice povećano luči masti upravo taj jer mu je više i potrebno. Nežan i blag pristup u delovanju protiv akni i masnije kože je najbolji i na kratke i duge staze. Preporučujemo KLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml - ‘‘Crno ulje“ za dubinsko čišćenje pora na koži lica. Vitamini i minerali iz ovog ulja kontrolišu produkciju sebuma i umiruju Vašu kožu. Koža nakon dubinskog čišćenja ostaje meka i hidrirana.

 

Čistač na bazi vode

Preporučujemo vam Baroness - Bonnyhill cleansing foam green tea. Sadrži ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u skidanju šminke i uklanjanju nečistoda za svež i zdrav izgled kože. Pored nje, odlčna je i FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Sticky Cleansing Foam – hranljiva hidrirajuća pena za čišćenje.

 

Tonik

FRUDIA Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner 195ml- ovaj prirodni tonik sadrži čak 87% nara. Nar se naziva jos i “voćem lepote”. Čak je i sama Kleopatra poznavala sve prirodne karakteristike nara, koji kožu čini zdravom i lepom. Polifenoli nara u kombinaciji sa paradajzom i uljima iz semena drugog voća, čine kožu hidriranom i elastičnom. Koža je podmlađena i izgleda sjajno i blistavo. Iskusite “poljubac sunca” na svojoj koži!

Pored Frudie možete probati i Puretem Purevera skin, jako kvalitetan i efikasan tonik sa Aloa Verom, kao osnovnim hidratantnim i umirujućim sastojkom.

 

Esencija

PURETEM Purevera Emulsion 125ml- hidratantna emulzija vašu vlažnost drži balansiranom bez osećaja lepljivosti. Obezbeđuje hidrataciju osetljivoj koži uz pomoć ekstrakta lista aloe vere i beta glucan-a. Štiti kožu, hidrira i umiruje, sačinjena od odličnih komponenti, ne izaziva iritacije.

 

Piling

Baroness BONNYHILL Peeling Gel Greentea 150ml - sadrži ekstrakt zelenog čaja koji daje koži svež i zdrav izgled. Nežno uklanja nečistoće i mrtve ćelije kože.

 

"Sheet" maske

Preporučujemo vam - MEDIHEAL ESSENTIAL Teatree Care - umirujuća anti-stres maska za lice, lagane teksture, odlična za hidrataciju, regenreraciju i dugotrajan osećaj svežine. Sadrži ulje lista čajnog drveta, ekstrakt kamilice i centella asiaticu. Umiruje osetljivu, iritiranu kožu lica, i pomaže u kontroli prekomernog mašćenja, proširenih pora i neravnina na koži lica.

Mediheal Vita Mask Pomegranate- maska sadrži čak 46% ekstrakta nara, i puna je prirodnih hranljivih sastojaka. Uživajte u “voću lepote” koje je i Kleopatra volela zbog njegovih umirujucih efekata. Polifenoli ubalažavaju bore, a kožu čine elastičnom, hidriranom i mladom! Iskusite “poljubac sunca” na svojoj podmlađenoj, zdravoj i lepoj koži!

 

Serum

U 20-im godinama, igra u borbi protiv starenja se zove prevencija. Vitamin C je odličan sastojak u ovoj priči i sprečava oštećenja na koži koje izaziva okruženje u formi linija, bora, smanjenju kolagena i hiperpigmentaciji. Pošto je ovo jak sastojak i može izazvati određene iritacije, predlažemo da započnete sa proizvodima koji sadrže njegov mali procenat, kao što je Klairs Freshly Juiced Vitamin C Serum. On sadrži 5% askorbične kiseline (vitamin C), zajedno sa Yuja voćnim ekstraktom, prirodnim izvorom vitamina C i umirujuće centella asiatice.

Mizon Hyaluronic Acid 100 30 ml- za sve tipove kože. 50% Hijaluronske kiseline za duboku i bogatu hidrataciju kože. Visoka koncentracija hijaluronske kiseline pruža vam momentalnu duboku hidrataciju i ostavlja kožu dugo hidriranom. Ostavlja hidrirani osećaj na suvoj koži podižući indeks vlažnosti na svim nivoima nege kože.

 

Krema oko očiju

PURETEM Phytomucin Eye Cream For Face 40ml- odlično deluje na predeo oko očiju i čini da vaše lice deluje svežije i zdravije. Popravlja stanje kože posle kratkog perioda korišćenja.


Hidratantna krema

Mizon Acence Blemish Control Soothing Gel Cream 50 ml- krema za umirenje za sve tipove kože. Snabdeva problematičnu kožu obilnom količinom hidratacije koja sadrži patentirane sastojke za lečenje akni, uravnotežuje ulje i vlagu kože i sprečava kožu da postane osetljiva i suva. Takođe probajte Frudia blueberry hydrating cream kao i Frudia avocado relief cream.

 

Krema za zaštitu od sunca

Najbolji način da se zaštitimo od nepoželjnog dejstva sunčeve svetlosti je doslednom upotrebom faktora za zaštitu od sunca. Čak i ako vaša šminka ima faktor za zaštitu od sunca u sebi, moraćete da nosite odgovarajući zaštitni faktor ispod toga. Zato, probajte Klairs mid-day blue sun lotion SPF 40/PA++. Dobra je za sve uzraste, od tinejdžera do žena u starijim godinama.

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara