Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Rutina nege u 30-tim
K-beauty
07.09.2021.

Rutina nege u 30-tim

U tridesetim godinama ćete verovatno po prvi put primetiti pojavljivanje sitnih bora ili neke od njih jednostavno postaju jasnije definisane. U ovom periodu se vreme obnove ćelija na koži polako produžava, čineći postizanje savršene kože sve težim. Sinteza kolagena i elastina u epidermu kože se prirodno polako smanjuje, Ph balans je često narušen, što se odražava i na spoljašnji opušteniji izgled, i ne toliko blistav i sjajan ten, na kakav smo navikli u 20-tim.

Ali nemojte brinuti - sa pravim proizvodima u svom arsenalu, i dalje ćete izgledai mladi i zdravi, što vi zapravo i jeste!

U nastavku navodimo proizvode adekvatne za negu kože nakon 30-te godine.

 

Čistač na bazi ulja

Mnogi smatraju da uljani čistači nisu pogodni za lice, posebno ako je koža nešto masnija. Međutim, kvalitetan proizvod nakon kojeg se koristi i vodeni čistač predstavlja odličnu kombinaciju koja savšeno čisti lice i priprema za dalji tretman. Proizvod koji preporučujemo svim uzrastima je definitivno KLAIRS Gentle Black Deep Cleansing Oil 150ml - ‘‘Crno ulje“ za dubinsko čišćenje pora na koži lica. Vitamini i minerali iz ovog ulja kontrolišu produkciju sebuma i umiruju vašu kožu. Koža nakon dubinskog čišćenja ostaje meka i hidrirana.

 

Čistač na bazi vode

PUREHEALS Propolis Foam Cleanser 100ml

Izuzetno nežno, bogato kremasto sredstvo za čišćenje sa propolisom temeljno čisti vaš svakodnevni make-up. Pena za čišćenje sadrži prirodni štit ekstrakta propolisa pčelinjeg meda koji čisti nečistoće sa kože bogatom i umirujućom penom. Održava kožu hidriranom dugo nakon čišćenja čineći je sjajnom i zdravom.


KLAIRS Rich Moist Foaming Cleanser 100ml

Bogato hidrirajuća hipoalergena pena za čišćenje osetljive kože lica. Ekstrakti hijaluronske kiseline, Aloe Vere, i Cajevca, efikasno i brzo uklanjaju ostatke šminke, pilingom odstranjuju mrtve ćelije sa površine kože, čiste pore i mitisere. Vaša koža je čista, meka i hidrirana.

 

Tonik

BY WISHTREND Mandelic Acid 5% Skin Prep Water 120ml

Blagi derivat 5% bademove kiseline u tretmanu čišćenja i pilinga lica bez iritacija. Anti-bakterijska i anti – zapaljenska svojstva. Za sve tipove i stanja kože, posebno osetljivu. Čisti pore, uklanja mitisere, smiruje zapaljenske procese i sprečava pojavu akni. Efikasna kod tretmana hiperpigmentacije. Za finu teksturu i glatku kožu lica. Osvežena koža blistavog tena.

Mediheal N.M.F Aquaring Effect Toner

N.M.F. ( Natural Moisturizing Factor – Prirodni Faktor Vlažnosti )

Ovaj hidrantni tonik sadrži vodu bogatu mineralima i oligoelementima, iz dubokih slojeva okeana, i čini Vašu kožu lica perfektno hidriranom, čistom, pružajući joj osećaj svežine i udobnosti.

Pureheals Propolis Softening Toner 125ml

Toner sa ekstraktom propolisa pročišćava i hidrira kožu tako da izgleda osveženo, zdravo i sjajno. Ekstrakt propolisa uravnotežuje masnoću i hidratantnost kože svojim karakterističnim nutritivnim svojstvima. Umiriće osetljivu kožu i načiniće je glatkom svojim mekim piling sastojcima za sjajni ton kože. Uklanja mrtve ćelije osetljive kože bez izazivanja iritacija, uravnotežuje suvu i masnu kožu, kontroliše sebum. Dvostruko funkcionalni toner: za sjaj kože i protiv starenja.

FRUDIA - Pomegranate Nutri-Moisturizing Toner – Nar Hranljivi Hidrirajuci Tonik

Ovaj prirodni tonik sadrzi cak 87% nara. Nar se naziva još i “voćem lepote”. Čak je i sama Kleopatra poznavala sve prirodne karakteristike nara, koji kožu čini zdravom i lepom. Polifenoli nara u kombinaciji sa paradajzom i uljima iz semena drugog voća, čine kožu hidriranom i elastičnom. Koža je podmlađena, i izgleda sjajno i blistavo. Iskusite “poljubac sunca” na svojoj koži!

 

Esencija

Mediheal N.M.F Aquaring Effect Emulsion

Emulzija sa sposobnošću hidratacije, održava vašu kožu lica vlažnom i hidriranom, čuva njen prirodni balans, čineci je primetno glatkom i zdravom.

 

Piling

BONNYHILL Peeling Gel Greentea 150ml - sadrži ekstrakt zelenog čaja koji daje koži svež i zdrav izgled. Nežno uklanja nečistoće i mrtve ćelije kože.

 


"Sheet" maske

Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask EX PL

 Prava infuzija vitalnosti, nege I regeneracije. Anti-stres terapija za kožu lica. Natrijum- hijalurtonat, i biljni ekstrakti, uz vodu lešnika, obezbeđuju suvoj koži izvrstan efekat vlažnosti, dok alantoin sa trehalozom nudi koži tzv. „lifting“ efekat , čineći je zategnutijom. N.M.F. štiti kožu od isušivanja svojim dejstvom na lojne žlezde epiderma.

Mediheal H.D.P. Pore-Stamping Black Mask EX

Minerali zlatnog uglja kontrolišu lučenje sebuma i sužavaju pore. Vaše lice će biti besprekorno čisto i bez neravnina. Maska sadrži Natrijum PCA koji kontroliše lučenje sebuma i sužava pore. Ekstakt Grožđa i Kamelije čine kožu zategnutom i održavaju njen tonus.

BY WISHTREND Nat Vit 21.5% Enhancing Sheet Mask

23ml esencije vitamina u jednoj sheet maski za hranljivost, posvetljivanje i podmlađivanje kože. Esencija vitamina C i E za podmlađen i zdrav izgled vaše kože. Za sve tipove i sva stanja vaše kože. Vitaminski koktel vaše lice čini mlađim, a kožu zdravijom i zategnutijom. Efekat je vidljiv za manje od 2 sedmice. Sve što vašoj koži treba!

KLAIRS Rich Moist Sooting Tencel Sheet Mask

Dvoslojna celulozna sheet maska, izrađena posebnom “tencel” tehnologijom, daje vašoj koži osećaj mekoće pamuka, potpuno prijanja na lice, osvežavajući kožu, i obnavljajući površinski sloj kože sklon crvenilu i iritaciji. Hipoalergena i meka.


 

Serum

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule 30 ml

Visoko koncentrovana ampula od puževe sluzi za višestruku negu kože. 80% ekstrakta puževe sluzi i E.G.G pojačavaju regeneraciju kože istovremeno negujući ožiljke od akni, suvu kožu i višestruke probleme sa kožom. Formula je gušća i elastičnija zbog bogate koncentracije ekstrakta puževa, koja efikasnije hrani kožu.

Mizon Placenta-45 30 ml

Serum u ampuli za sve tipove kože. Bogata peptidima, mineralima i vitaminima za regenaraciju kože. Sadrži 45% placente, visoko koncentrovano rešenje esencijalnog faktora. Bogat aminokiselinama i mineralima čini kožu čistom i blistavom. Obogaćeni kolagen, hijaluronska kiselina i elastin pobolšavaju ton i elastičnost kože. Lagane tekstura, brze apsorbcije i ne ostavlja lepljiv trag.

Mediheal N.M.F Aquaring Effect Serum

Intenzivni hidrirajuci serum, pruža vašoj koži veoma jak i moćan efekat vlaženja i revitalizacije. Za sjajnu i zdravu vašu kožu lica.

CLIV Revitalizing C 12PL Corrector Ampoule 30ml

Ampula sadrži 80% limunske kiseline i ekstrakt kulture paradajza „Calus“, koji kožu čine čistom, a ten blistavim! To je ampula za postizanje blistavog tena i protiv akni i bubuljica, koja sadrži čak 80% limunove vode! Dvojna funkcija – posvetljivanje, blistav ten, i anti-age efekat protiv bora, dovode do povećanja otpornosti kože na spoljašnje uticaje. Sadrži derivate Vitamina C, Vitamin B3 i Vitamin E, koji predstaljaju sastojke za „čistu kožu i blistav i prozračan ten“.


 

Krema za oči

Mizon Snail Repair Eye Cream 25 ml

Za sve tipove kože. Pomladite kožu koristeći moćnu osobinu puževa. Izuzetno regenerišuće dejstvo na kožu sa 80% filtrata sekreta puževe sluzi mucin pomaže obnovi kože. EGF je jedna od ćelijskih komponenti koja počinje da se smanjuje posle 25 godine. Ova krema sadrži EGF i pomaže osetljivoj koži oko očiju, posebno sklonoj borama. Adenosin i Peptid su efikasni u zatezanju kože. 

 


Hidratantna krema

Mizon Acence Blemish Control Soothing Gel Cream 50 ml- krema za umirenje za sve tipove kože. Snabdeva problematičnu kožu obilnom količinom hidratacije koja sadrži patentirane sastojke za lečenje akni, uravnotežuje ulje i vlagu kože i sprečava kožu da postane osetljiva i suva.

Mizon All In One Snail Repair Cream 75 ml

Krema za sve tipove kože. Izvanredan efekat u regeneraciji kože - 92% filtrata puževe sluzi, Mucin pomaže regeneraciji kože. Fina nega protiv bora adenozinom i peptidom, sertifikovani za anti-aging. Adenosin i peptid daju efekat učvršćivanja kože. Tokom kontinuirane upotrebe ublažava ožiljke od akni.

FRUDIA Avocado Relief Cream

Ova krema brine o gruboj, slaboj i iritiranoj koži, čineći da postane jaka i udobna. Posle samo 2 nedelje svakodnevnog korišćenja ove kreme, on će ojačati barijere na površini kože prevenirajući, na taj način, gubitak vlažnosti kože, i brzo umirujući iritiranu I crvenu kožu usled uticaja štetnih faktora spoljašnje sredine. Pantenol koji je jedan od sastojaka preparata, brine o suvoj i isušenoj koži, dok biljni sastojci poput jeju-zelenog kompleksa i “madecassoide” imaju umirujući efekat na osetljivu kožu. Ova krema za intenzivnu zaštitu od oštećenja kože, prepuna nutrijenata poreklom iz avokada prošla je i “test iritacije”, te se, bez bojazni, može koristiti na osetljivoj koži.

 

 

Krema za zaštitu od sunca

Najbolji način da se zaštitimo od nepoželjnog dejstva sunčeve svetlosti je doslednom upotrebom faktora za zaštitu od sunca. Čak i ako vaša šminka ima faktor za zaštitu od sunca u sebi, moraćete da nosite odgovarajući zaštitni faktor ispod toga. Zato, probajte CLIV REVITALIZING C 12PL STEMCELL BB CREAM - sadrži ekstrakt limuna koji prekriva nedostatke na koži i ujednačava ten. Takođe, sadrži ekstrakt kulture paradajza „Callus“ i puno različitih derivata vitamina koji kožu čine zdravom i prozračnom. Ima trostruku funkciju: daje blistav ten, protiv bora i protiv štetnih UV zraka. BB krema ujednačava ten kože i njegova bež boja daje koži potpuno prirodan izgled, bez ikakvih masnih tragova.

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara