Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Zašto su nam potrebne najbolje korejske maske za lice?
K-beauty
03.04.2020.

Zašto su nam potrebne najbolje korejske maske za lice?

 

Sada kad smo pričali o tome šta treba uzeti u obzir prilikom kupovine maske za lice, takođe je značajno imati na umu za šta konkretno nam treba. To nije nešto što ste nasumično primetili na licu neke Korejke i onda rešili da i sami probate. Nikada nemojte da jednostavno pratite novi trend, već prvo utvrdite da li će vam biti od koristi.

U nastavku možete naći nekoliko razloga zašto vam najbolje korejske maske mogu trebati.

 

Relaksacija

Kada je vašem telu neophodna relaksacija, vi obično odete u spa centar. Primarni razlog je taj što želite da relaksirate svoje mišiće i pripremite ih za napore u narednom periodu. Vaše lice funkcioniše na isti način. Koža lica je izložena spoljnim uticajima 24h x 7 i za samo nedelju dana može upiti poprilično štetnih materija. To je trenutak kada je vašem licu neophodna relaksacija i tretman - upravo korejskim maskama. One relaksiraju kožu vašeg lica i vraćaju joj neophodni osećaj mekoće.

 

Čišćenje

Naravno da svoje lice čistite svakodnevno. To možete činiti grubo ili suptilno, u svakom slučaju uklanjajući svu prljavštinu sa svoje kože. Poznato je da korejske maske skladno prijanjaju na vašu kožu i upijaju nečistoće kao i višak masnoće. One čiste lice iznutra, što je teško postići običnim umivanjem. Za 20-ak minuta, koliko je držite na licu, ona aktivno deluje na vaše lice do sitnih detalja.

 

Čisti i smanjuje pore

Ljudi kojima je koža podložna aknama ili koji imaju raširene pore, korejske maske dolaze kao slamka spasa. Dok uklanjaju prljavštinu, nečistoće, prekomernu masnoću, maske takođe sužavaju pore i deluju na one koje su zapušene. To znači da one smanjuju pojavu novih bubljica na koži što je sjajno i od značajne koristi.

 

 

 

Sjajnija koža

Ko ne želi da ima sjajnu kožu? Samopouzdanje kojim zračimo kada nam koža sija je izvan svakog racionalnog objašnjenja. Osećate se bolje kada je vaša koža dobro, a pošto korejske maske odlično hidriraju vašu kožu i čine je blistavo sjajnom, nemoguće je ne zaljubiti se u njih.

 

Pojačana nega kože

Korišćenje odličnih korejskih maski pozitivno deluje na sve tipove kože i pomaže joj da postane izdržljivija i tolerantnija na okruženje. Ovo je cilj koji bi trebalo da ispune svi proizvodi koje koristite. Koža lakše vrši apsorbciju i bolje je hidrirana za naredne korake u nezi, čime olakšava samu rutinu, jer postaje spremnija za korišćenje ostalih proizvoda.

 

Hidriranje

Dok većina proizvoda koje nalazimo u okruženju vašu kožu ostavljaju suvom, a pritom je tretirana nepotrebnim hemijskim sastojcima, korejske maske čine kožu lica hidriranim i negovanim. Odlično vlaže vašu kožu, hraneći je adekvatnim prirodnim sastojcima.

 

Hrani kožu

Korejske maske su poznate po tome što pokušavaju da unesu hranljive sastojke kroz kožu u periodu od 20 minuta dok su na licu. Apsorbujući ove sastojke, značajno popravljaju samo zdravlje kože i njenu strukturu. Oni pomažu u rešavanju brojnih problema na koži.

 

Bolja cirkulacija

Samo jedan tretman nekom od odličnih korejskih maski, učiniće vašu kožu svežom i otvoriće folikule i čepove na licu čime će obezbediti pravilnu cirkulaciju. Na koži postoje ugrušci i pore koje otežavaju adekvatan protok krvi, a uz korišćenje maski ova cirkulacija će se značajno popraviti.

 

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara