Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Zašto je MIZON ALL IN ONE najbolja krema sa puževom sluzi?
K-beauty
10.04.2020.

Zašto je MIZON ALL IN ONE najbolja krema sa puževom sluzi?

 

Kao farmaceut nikada nisam verovala u ALL IN ONE preparate. Moja greška! Počela sam da slušam iskustva pacijenata koji su OPORAVILI svoju kožu zahvaljujući kremi sa puževom sluzi.

Zašto je MIZON ALL IN ONE najbolja krema sa puževom sluzi?

Zato što je brend MIZON osmislio savršenu formulaciju koja sadrži cak 92% filtrata puževe sluzi (verujte farmaceutu, želite ovako visoku koncentraciju, do kraja teksta saznajte zbog čega). Pakovanje je EKONOMIČNO i dovoljno, jer za razliku od drugih proizvoda na tržištu jedino MIZON ima ambalažu od 75ml, što je za 50% više od ostalih proizvoda.

PRIMENA MIZON ALL IN ONE krema?

-umanjuje akne i posledice akni
-smanjuje vidljivost ožiljaka i hiperpigmentacija od akni, od sunca, ili drugih pricesa
-povećava produkciju kolagena, povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost pora
-"hemijski piling" kože
-poboljšava hidrataciju kože
-antiage efekat, smanjuje vidljivost linija i bora
-štiti od UV zraka i sprečava photoageing
-štiti kožu od zagađenja

Zašto je puževa sluz najmoćniji saveznik za SVE TIPOVE kože i svaku životnu dob?

Puževu sluz je od davnina preporučivao i Hipokrat, kod upalnih stanja na koži.

Španski lekar, onkolog, Rafael Abad izlagao je puževe radijaciji (zračenju) i primetio da sluz pomaže zarastanju rana koje nastaju kao posledica izlaganja. Nakon tih zapažanja, počeo je da primenjuje puževu sluz i kod pacijenata, za tretiranje radijacijskog dermatitisa. Dr. Abad je dokazao da puževa sluz štiti kožu, i ljudski organizam, od UV zračenja.

 


ŠTA SVE SADRŽI PUŽEVA SLUZ?

FAKTORE RASTA

Faktori rasta su peptidi velike molekulske mase, i smatra se da nakon aplikacije na kožu, do dermisa gde ispoljavaju svoje destvo, penetriraju kroz folikul dlake. Faktori rasta stimulišu ćelije da se ubrzano dele, povećavaju broj novih ćelija kože a smanjuju odumiranje ćelija, apoptozu. Pospešuju zarastanje rana, tako što redukuju proces inflamacije (upale). Takođe, stimulišu produkciju kolagena. Koža bez upala je zdrava koža, i sposobna da na adekvatan način reaguje na sve spoljašnje uticaje. Koža sa više kolagena, je elastičnija, vidljivost i promer pora se smanjuje, koža izgleda blistavije, glatko i vidljivost finih linija se smanjuje.

ALANTOIN

Sastojak koji je dobro poznat svima koji vole negu i svoju kožu, više od 50 godina voli tvoju kožu. Alantoin štiti kožu, hidrira kožu, pospešuje odstranjivanje izumrlih ćelijica sa površine kože pružajući koži blistavost, pospešuje epitelizaciju i smanjuje upalne procese. Studije pokazuju da kod ljudi koji imaju ožiljno tkivo, nakon 3 meseca aplikacije alantoina, dolazi do smanjenja ožiljnog tkiva.

GLIKOLNA KISELINA

Čuvena supstanca , ukoliko nemaš glikolnu kiselinu, u svojoj rutini nege treba da je uvrstiš DANAS. Stimuliše uklanjanje mrtvih ćelija tj. eksfolijaciju, tako tenu pruža blistavost, održava bore čistim, smanjuje pojavu hiperpigmentacija, stimuliše sintezu kolagena, povećava iskoristljivost hijaluronske kiseline i hidrira tvoju kožu.

HIJALURONSKA KISELIN

Supstanca koja vezuje i do 1000 puta više vode, nego što je njena molekulska masa, i na taj način i trenutno i dugoročno hidrira tvoju kožu, smanjuje vidljivost linija i finih bora.

PRIRODNI ANTIBIOTIK

Prirodni antimikrobni agens iz sluzi usporava rast i razvoj bakterija, to je pogotovu bitno za ljude koji imaju akne. Jedan od glavnih uzročnika akni je bakterija P. Acnes, kada prirodnim antibiotikom iz puževe sluzi eliminišeš bakterija, umanjuješ akne.

ANTIAGE EFEKAT

U studiji koja je trajala 8 nedelja, veći broj žena je svakog jutra i večeri nanosilo na jednu polovinu lica nanosilo običnu kremu a na drugoj polovini lica puževu sluz. Sve su potvrdile da su primetile veliku razliku na strani lica na kojoj su nanosile puževu sluz, dubina bora je smanjena, vidljivost hiperpigmentacija takođe.

Adenozin, betaglukani i ekstrakt zelenog čaja sinergistički deluju antioksidansno, jačaju barijernu funkciju kože, i poboljšavaju izgled kože.

SAVET FARMACEUTA:

SUVA I DEHIDRIRANA KOŽA, ujutru i uveče, kao prva nega.

MASNA KOŽA, ujutru i uveče kao osnovna nega.
 

Tekst: Danijela Nikolić (intagram: @glam.prescription)

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara