Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Evermate makeup četke
K-beauty
18.07.2020.

Evermate makeup četke

Korejska kozmetika je hit, a kakve su korejske četke?

LIQUID FOUNDATION BRUSH je klasična četka za tečni puder, koja služi za dobro pokrivanje. Vrlo je korisna za nanošenje kreme, prajmera ili maske na lice, kao i BB kreme, ako ne želiš da koristiš prste.

ANGLE FOUNDATION BRUSH ravno sečena četka pod uglom, gusto zbijena, upija vrlo malo proizvoda i idealna je za nanošenje tečnih i kremastih pudera. Meni trenutno omiljena.


MARBLE BLENDING SPONGE ili blender služi za blago pokrivanje i utapkavanje tečnih pudera pri čemu se dobija jako prirodan izgled. "Teški" puderi ovim načinom nanošenja postaju "lakši" i manje primetni. Ovaj je mekan, nije tvrd i gumen i dobar je odnos kvaliteta i cene.


CONCEALER BRUSH ili četka za korektor je elegantan način za prikrivanje podočnjaka ili bubuljice, pogotovo ako koristiš jači krem korektor koji ne želiš da kontaminiraš prstima.


FACE POWDER BRUSH, ovde je tako nazvana "tvor" četka ili "bockalica", zbog tehnike nanošenja. Deklarisana je samo za praškaste proizvode, ali ova četka je mnogo više od toga. Vrlo je rastresita i služi za nanošenje male količine jako pigmentovanog rumenila, kako u kamenu, tako i kremastog (najlepši efekat). Takođe, tečni puder nanet bockanjem ima predivan "airbrushed" izgled.

KABUKI BRUSH je četka koja služi za nanošenje velike količine praškastih proizvoda i potiče iz japanskog pozorišta, gde su glumci potpuno belog tena. Ovu četku uvek nosim na put.


CONTOUR BRUSH, ili četka za blendanje kremastih proizvoda za konturisanje. Gusta je, zbijena, mekana poput pliša. Upija dosta, nije za tečne proizvode.


MULTI BRUSH je višenamenska ravno sečena četka, ali meni je ovo prvenstveno četka za diskretno, brzo i precizno konturisanje proizvodom u kamenu.

CHEEK BRUSH ili koso sečena četka za rumenilo je savršena za svakodnevno brzo nanošenje rumenila.


BLUSHER BRUSH, kao Contour četka, samo veća. Dobra za nanošenje praškastih proizvoda na velike površine, recimo bronzera ili hajlajtera na dekolte.

Koje četke ti se dopadaju?

Evermate četke možeš da kupiš u @dm_srbija i na sajtu onlinekozmetika.com. Obavezno baci pogled, više od dobre kupovine.

Izvor: instagram @beautyaxiom

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara