K-log
21.08.2020.

Mediheal N. M. F. Aquaring pena, serum, emulzija i maska

21.08.2020.

MEDIHEAL je brend razvijen od strane dermatologa i vrhunskih kozmetičara koji se može pohvaliti najprodavanijom N. M. F. Aquaring ampula maskom u Koreji.

Osnova N. M. F. kolekcije je voda iz dubine okeana bogata mineralima koji su glavne komponente prirodnog vlažećeg faktora. Pored toga ona sadrži više tipova hijaluronske kiseline različitih molekulskih masa, hidrolizovani kolagen, aminokiseline, aloju za bolju hidrataciju, uz alantoin i hamamelis za umirenje kože, i adenozin i bakarne peptide za tretman eventualnih bora.

Kada sam probala ovu masku, znala sam da želim celu kolekciju. Prijatan miris, izuzetna moć hidratacije i savršena lagana tekstura je prva impresija.

Miris mi je bio poznat, dugo sam razmišljala na šta me podseća. Nekada sam volela sveže ženske parfeme koji potiču iz kuća koje imaju dugu tradiciju proizvodnje muških parfema. Ova mirisna nota veoma podseća na ženski plavi Davidoff Cool Watter i jako mi prija.

Volim i kada teksture čistača i preparata za negu zamene uloge, odnosno kada su čistači kremasti, a nega lagana. Ovde je tako.

Bogata kremasta pena, obilje masnih materija u gustoj sedefastoj kremi za pranje lica, i vrlo blagi deterdženti. Zanimljive su te korejske pene, uvek im dodaju biljne adstrigense i imate osećaj “skupljenih” pora posle umivanja.

Kada na početku sastava vidim ciklopentasiloksan, lagani isparljivi silikon, znam da je preparat lagan.

Serum je savršene teksture, nelepljiv, osećaj kao da sam se upravo umila, talas svežine, glatka koža.

Korejke vole da nanose puno slojeva, one bi nanele: tonik, esenciju, serum, emulziju i kremu. Mi biramo emulziju za masnu i mešovitu kožu, a kremu za normalnu ka suvoj.

Emulzija je u pakovanju od čak 150 ml, vrlo brzo upija i ima suvu somotsku završnicu, zbog čega je odlična podloga za šminku, i dobra ideja za negu dekoltea.

MEDIHEAL plava kolekcija je idealna za leto, teksture su u rangu preparata mnogo višeg cenovnog ranga, moć hidratacije takođe. Sa zadovoljstvom ću ove proizvode potrošiti do kraja.

MEDIHEAL ima i “light” maske. Ne možemo jednokratnim stavljanjem maske da očekujemo da ćemo “obrisati” fleke, ali ono što me privuklo su derivati vitamina C, koji su odlična nega posle sunčanja.

Da li ste probale nešto od brenda Mediheal? Vaš utisak?

MEDIHAL možete da kupite u odabranim Lilly drogerijama i na onlinekozmetika.com.

Izvor: https://beautyaxiom.com/2020/08/17/mediheal-n-m-f-aquaring-pena-serum-emulzija-i-maska/

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara