Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
ZANIMLJIVE ČINJENICE O BARONESS MASKAMA
K-beauty
10.12.2020.

ZANIMLJIVE ČINJENICE O BARONESS MASKAMA

Kome treba spa tretman kada imate sheet maske pri ruci?

Sheet maske su odlične za pružanje instant nege vašoj koži. Obezbeđuju joj neophodnu hidrataciju i hranljivost, koža lica dobija neophodnu vlažnost i mekoću, postaje glatka, blistava, gipka, rosna, bez mana...

Trenutno sam u ljubavi sa brendom Baroness koji ima maske koje su toliko kvalitetne, a više nego priuštive da ih možete koristiti svakodnevno. Što je još važnije, ove maske postoje za svaki problem na koži!  Bez obzira da li vam je potrebna nega protiv starenja ili akni, posvetljivanje kože, hidratacija, izbeljivanje ili jednostavno osvežavanje...samo recite šta želite i daćemo vam onu pravu.

SNAIL -  PUŽEVA SLUZ

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana maska za lice za pojačanu elastičnost i poboljšano stanje kože.

Brze činjenice: formulisana uz pomoć čudotvornog filtrata puževe sluzi; pojačava regeneraciju ćelija kože; minimizira stvaranje ožiljaka i staračkih mrlja; hidrira i poboljšava elastičnost kože i njenu čvrstinu; smiruje akne.

Odlična za one koji žele: glatku, gipku i vlažnu kožu.

Ova maska je bestseller, a u isto vreme i moj favorit između 14 ostalih varijanti Baroness maski. Pa, to je puževa sluz! Možda će zvučati malo neprijatno, ali ova puževa sluz je zaista dobra za kožu. Neutrališe akne, neguje pore i u suštini, smanjuje sva loša delovanja na kožu. Puževa sluz je poznata po svom izvanrednom regenerativnom efektu tako da nakon svake upotrebe čini mi se da sam 7 godina mlađa!

 

BEE VENOM  -  PČELINJI OTROV

Po čemu je poznata: Visoko koncentrovana sheet maska sa brzo-apsorbujućom anti-age infuzijom.

Brze činjenice: Formulisana uz pomoć ekstrakta pčelinjeg voska za podmlađivanje kože; pojačava regeneraciju ćelija kože; pojačava, zateže i poboljšava elastičnost ostavljajući kožu sjajnom i blistavom.

Odlična za one koji žele: da zategnu i pojačaju konture kože koje su počele da se opuštaju.

Ovo je drugi po redu bestseller i još jedan od mojih favorita. Maske od pčelinjeg otrova deluju kao botoks, tako da zaista kožu čine čvršćom i zategnutijom. Uskoro će mi biti 40 i zaista volim da koristim nešto što će me podmladiti. Takođe sadrži i med, pa je odlična za one čija koža je sklona stvaranju akni.

PEARL  -  BISER

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja posvetljuje kožu i čini je čvršćom.

Brze činjenice: Smiruje, posvetljuje i podmlađuje kožu uz pomoć hranljivog ekstrakta bisera; pomaže u smanjenju  nedostataka na koži i tamnih mrlja ostavljajući je blistavom i osveženom.

Odlična za one koji imaju: neravnomerno pigmentiranu i suvi tip kože.

Ovo je verovatno najluksuznija vrsta sheet maske jer sadrži esenciju bisera i pravi biserni prah. Obožavam da je koristim ujutru. Bukvalno blistam kada koristim ovu masku! Ova maska je ’must-have’ proizvod kada želite da vas primeti neko poseban!

 

GREEN TEA -  ZELENI ČAJ

Po čemu je poznata: Visoko koncentrovana sheet maska koja pomaže u borbi protiv formiranja slobodnih radikala.

Brze činjenice: Formulisana uz pomoć antioskidanata - obogaćena ekstraktom zelenog čaja; hidrira, umiruje i poboljšava elastičnost kože; štiti kožu od štetnog okruženja; daje joj zdrav i prečišćen ton.

Odlična za one koji imaju: kožu bez sjaja ili problem sa hiperpigmentacijom.

Ova maska sadrži zeleni čaj koji je poznat kao antioksidans sa anti-zapaljenskim svojstvima. Ovu masku koristim kada želim da izvršim detoksikaciju i revitalizaciju kože nakon napornog dana. Generalno, ovo je moja neizbežna maska kada sam pod stresom.

 

CUCUMBER -  KRASTAVAC

Po čemu je poznata: Visoko koncentrovana sheet maska koja umiruje i čisti kožu.

Brze činjenice: formulisana od ekstrakta krastavca i prirodnih komponenti; hidrira, posvetljuje i regeneriše kožu; smanjuje zapaljenske procese, pojavu akni i drugih nepravilnosti na koži; ostavlja je čistom, svetlom i obnovlljenom.

Odlična za one koji žele da: smanje mogućnost pojave crvenila, proširenih pora i nadutosti kože.

Svima je poznato da su kriške krastavca odlične u smanjenju nadutosti u predelu oko očiju. Ova maska je zaista odlična nakon neprospavane noći. Deluje umirujuće i osvežavajuće i momentalno obnavlja kožu čineći kao da ste imali regularnih 8 sati sna!

 

ALOE VERA

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja neguje i umiruje kožu nakon celodnevnog izlaganja suncu.

Brze činjenice: formulisana uz pomoć ekstrakta aloe; zaceljuje, obnavlja, hidrira i osvežava kožu; smanjuje pojavu akni i nedostatke na koži uz pomoć svojih anti-zapaljenskih svojstava.

Odlična za one koji žele da: odrade tretman za negu kože pre i posle odlaska na plažu. Namenjena svim tipovima kože.

Aloe vera nije dobra samo za kosu već i za kožu. Ovu masku koristim nakon veoma toplog, a vlažnog dana. Prošle godine sam koristila časove hidro-aerobika i moje lice je uvek izgledalo crveno jer krema sa zaštitnim faktorom nije bila vodootporna. Nakon vežbanja sam jednostavno nanosila ovu masku na lice kako bih smanjila crvenilo i umanjila iritacije.

SYN-AKE 

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja umanjuje znake starenja.

Brze činjenice: Formulisana uz pomoć Syn-ake peptida i prirodnih ekstrakta; hidrira, podiže i zateže kožu; minimizira pojavu sitnih linija i bora; neguje, umiruje i ublažava.

Odlična za one koji imaju: zrelu ili kožu pod velikim stresom.

Veštački peptidi zmijskog otrova predstavljaju najmoćniji anti-age sastojak. Isto tako i ova maska deluje, takođe kao neka vrsta botoksa, ali ima i pojačano anti-inflamantorno dejstvo. Victoria Beckham i Kate Moss su poznate po tome što koriste Syn-ake u formi kreme, a dovoljno je da pogledate njihova lica i primetite da na njima uopšte nema znakova starenja!

 

COLLAGEN

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja poboljšava izgled kože usporavajući starenje ćelija kože.

Brze činjenice: formulisana od ekstrakta kolagena kako bi obnovila vlažnost i elastičnost; minimizira stvaranje linija na koži i drugih znakova starenja; ton kože postaje zdraviji, a ona nežnija i čvršća.

Odlična za one koji žele da: podmlade svoju kožu.

Vaša koža je generalno načinjena od kolagena tako da je ova maska namenjena da podmladi kožu. Kolagen je takođe veoma snažan humektant tako da vašoj koži pruža momentalnu dozu hidratacije.

 

VITAMIN C

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja posvetljuje i neguje umornu kožu.

Brze činjenice: formulisana uz pomoć vitamina C i prirodnih ekstrakta sa ciljem da posvetli ton kože; posvetljuje, obnavlja, i hidrira; neguje, leči, smanjuje zapaljenske procese i nedostatke; izjednačava ton kože kao i njenu teksturu.

Odlična za one koji imaju: umornu, bledu i oštećenu kožu.

Vitamin C je jedan od najefikasnijih sastojaka protiv starenja i za posvetljivanje. Perfektan je za rešavanje problema hiperpigmentacije, ožiljaka od akni, nedostataka na koži ili neujednačenog tona. Takođe miriše kao citrus pa je jako osvežavajuće držati ga na koži.

 

POMEGRANATE  -  NAR

Po čemu je poznata: Visoko koncentrovana sheet maska za čvršću i zdraviju kožu.

Brze činjenice: formulisana od ekstrakta nara sa ciljem da osveži, zaleči i zategne kožu; umiruje, neguje i hidrira; regeneriše ćelije kože i smanjuje pojavu mrlja i hiperpigmentacije.

Odlična za one koji imaju: kožu koja prerano stari uz pojavu staračkih mrlja.

Iskreno, ova radi isto kao i Vitamin C samo što miriše na nar. Nisam potpuno sigurna u ovu tvrdnju, ali meni se barem tako čini.

 

TOMATO  -  PARADAJZ

Po čemu je poznata: Visoko koncentrovana sheet maska koja tonira i neguje problematičnu kožu.

Brze činjenice: formulisana od ekstrakta paradajza; posvetljuje, hidrira, neguje kožu; pomaže u smanjivanju akni, tamnih mrlja i drugi oštećenja na koži; kožu ostavlja osveženom i svetlijom.

Odlična za one koji imaju: umornu i kožu sklonu aknama.

Ako želite da imate rumenkasto bele obraze ili onako zajapurene kao posle sexa, ovo je prava maska za vas. Takođe sadrži lycopene koji poboljšavaju ćelijske funkcije, a dobar je i protiv akni. Međutim, pošto vam nekako daje pink boju, možda se i neće baš svakome svideti.

RED GINSENG

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja snažno potpomaže elastičnost kože.

Brze činjenice: formulisana uz pomoć crvenog žen šena i biljnih ekstrakta; hidrira, neguje i daje koži neophodnu glatkost i čvrstoću; pomaše u smanjivanju nedostataka na koži i reguliše pigmentaciju, ostavljajući kožu blistavom i osveženom.

Odlična za one koji imaju: suvu i kožu koja prerano stari. Idealna za brzi oporavak i osvežavanje za specijalne prilike.

Pored zelenog čaja, Korejci su jako opsednuti crvenim žen šenom. Ova dva se smatraju kao svetim gralovima među sastojcima koji postižu ’chok chok look’ (blistav i orošen izgled kože).

 

COENZYME Q10

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koje zateže i štiti kožu.

Brze činjenice: formulisana uz pomoć Koenzima Q10 i prirodnih ekstrakta; hidrira i zateže kožu, regeneriše njene ćelije; uklanja znake preranog starenja zadržavajući mladalački izgled.

Odlična za one koji žele da: podmlade suvu, grubu i perutavu kožu.

Koenzim Q10 je antioksidant koji se izvorno nalazi u našoj koži i stara se da bude zategnuta i zaštićena. Ova maska zaista sadrži ekstra hidrirajuću formulu tako da smatram da je adekvatnija za suvu kožu i onu koja pokazuje rane znake starenja.

 

ARBUTIN

Po čemu je poznata: visoko koncentrovana sheet maska koja daje blistavost koži.

Brze činjenice: formulisana uz pomoć ekstrakta arbutina za posvetljivanje, hidriranje i podmlađivanje kože; smanjuje vidljivost fleka na licu, neguje sitne bore i izjednačava njen ton; kožu ostavlja negovanom, osveženom i blistavom.

Odlična za one koji imaju: suvu i kožu bez sjaja.

Poslednja, ali ne i najmanje važna maska je arbutin. Ona je jedna od najpoznatijih izbeljivača kože. Ne samo da je posvetljuje, već je i odlično izbeljuje! A ja sam ogromni fan svega za izbeljivanje tako da mi je ova maska prosto savršena.

Kao što možete videti, Baroness zaista ima maske za svaki tip kože i sve probleme na njoj. Potrebno je svega 20-ak minuta upotrebe i rezultati su momentalno vidljivi. Prema tome, ako želite da svojoj koži priuštite momentalo zadovoljstvo, jednostavno odaberite neku od Baroness maski. Nema ničeg pogrešnog u poklanjanju dodatne nege i pažnje svojoj koži kada joj je to potrebno!

Sve ove maske možete naći na linku.

Koje je vaša omiljena maska?

Ostavi ocenu

Trenutno nema komentara