Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST

Blog

05.
Apr
K-beauty
Suočavanje sa aknama na licu može biti dovoljno frustrirajuće, ali šta da radite kada i vaša leđa i ramena izbiju u nesnosne kvržice? Iako šminka može prikriti mrlje na licu, na ostalim delovima tela je manja verovatnoća da se to isto može uraditi. Ovo stanje može uticati na vaše samopouzdanje i pretvoriti nošenje haljina i majica bez rukava u pravu borbu.
28.
Feb
K-beauty
Poslednjih nekoliko godina, puževi su postali veoma popularan sastojak kozmetike, da budemo precizniji, njihova sluz je sastojak koji ima mnogo benefita za našu kožu.
24.
Jan
K-beauty
Kombinovana koža je jedan od najpopularnijih tipova kože. Saznajte kako da znate da li zaista imate taj tip kože i pročitajte naše savete o njenoj pravilnoj nezi.
10.
Jan
K-beauty
Poznavanje sopstvenog tipa kože je apsolutno neohodno kada je u pitanju nega lica. To nije samo prvi korak u izgradnji rutine, temelj na kojem počivaju režimi u odabiru i korišćenju proizvoda, već vam pomaže da na osnovu reagovanja kože izaberete najbolje moguće proizvode. A kada jednom utvrdite tip kože i rutinu koja vam odgovara, možete početi sa testiranjem proizvoda za još specifičnije probleme.
28.
Dec
K-beauty
Novi počeci su tako važni. A ako je početak netaknute nove godine koja vas pokreće da se promenite na bolje, samo napred! Znamo da će odlazak u teretanu, 5kg manje, putovanja, štednja, zauzeti mesto na vašoj listi novogodišnjih odluka, ali takođe bismo vas pozvali da na trenutak razmislite o svojoj koži.
21.
Dec
K-beauty
Verujte nam - iza ovog pravila stoji nauka! K-Beauty je poznat po svojim inovativnim formulacijama, primeni i tehnikama proizvoda. Govorimo o svemu, od maski natopljenim tonerima i serumima do trenutno popularnog tzv. “slugging”-a, odnosno natapanja kože debelim okluzivnim slojem odnosno vazelinom. Dakle, nije nikakvo iznenađenje činjenica  da će se korejske žene upustiti u testiranje novog pravila hidratacije, odnosno pravila hidratacije od 5 sekundi!
06.
Dec
K-beauty
Dizajniran da neguje, štiti i hidrira kožu, serum za lice je odličan sledeći korak nakon čišćenja i pre hidratacije. Dozvolite da vam predstavimo prednosti korišćenja seruma za lice i kako različite vrste seruma mogu koristiti vašoj koži.
23.
Nov
K-beauty
Stalno možemo da čujemo: „Hladno vreme može da isuši vašu kožu i učini  je grubom!“ Ali, kako se to zapravo dešava? Želimo da vam objasnimo kakav efekat zima može da ima na kvalitet vaše kože i kako možete sprečitu njenu suvoću i narušavanje važne hidratantne barijere.
09.
Nov
K-beauty
Korejska nega podrazumeva čak 10 koraka, koji iako na prvi pogled deluju preterano, i te kako imaju smisla.
01.
Nov
K-beauty
Kao što obično biva sa svim popularnim proizvodima, korejske maske za lice se mogu naći u različitim vrstama na tržištu. I baš zato što imate previše opcija pred sobom, morate malo proveriti i istražiti pre nego šo kupite neku korejsku masku. Hajde da zajedno pogledamo na šta je sve neophodno obratiti pažnju pre kupovine ovih proizvoda.