Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST

Blog

25.
Oct
K-beauty
Da li ste znali da tamni krugovi mogu biti genetski? Uprkos naporima da spojite osam sati sna, ljubičasti prstenovi ispod očiju nikako da nestanu. Ukoliko ih imaju vaši roditelji ili bake i deke onda razlog njihovog postojanja leži u genetskoj osnovi, odnosno reprodukciji melanina ili strukture kostiju.
18.
Oct
K-beauty
Ukoliko volite da je vaša kosa zdrava i negovana, ulažete velike napore i finansije u odabir odgovarajućih preparata, želite da vam je frizura uvek stilizovana i na mestu, za vas smo pripremili savete vrhunskih korejskih frizera. Otkriće vam kako bi trebali da birate proizvode za negu kose i koji su su to preparati i saveti koji mogu da vam pomognu na putu ka savršenoj kosi odgovorima na najčešće postavljana pitanja.
11.
Oct
K-beauty
Da li i vi sve novine u nezi kože najčešće primećujete početkom jeseni? Čini se da je proizvođačima kozmetičkih preparata period od septembra do decembra idealan za predstavljanje novih seruma i drugih preparata u asortimanu. Razlog tome je što većina žena pri promeni sezone i već sa prvim padom temperature primeti promene na koži zbog kojih je potrebno da prilagodi svoju dnevnu rutinu. Ako ste i vi među njima, onda će vam ovaj tekst biti više nego koristan, jer vam donosimo preporuke najboljih sastojaka i seruma za negu različitih tipova kože tokom jeseni i zime. Ali, da krenemo od – početka.
27.
Sep
K-beauty
Deluje da smo se tek nedavno pozdravili sa letom, a jesen je već uveliko tu, iako dnevne temperature nikako da se odluče kom godišnjem dobu pripadaju. Jutarnja hladnoća i podnevno sunce se igraju sa našim stilom oblačenja, ali takođe utiču kako na kožu, tako i na negu koju moramo primeniti. Zbog ovih promena i vremenskih prilika, naša koža postaje isušena, gubi svoj sjaj i potrebna joj je pojačana hidratacija. Ova situacija je u Koreji odlično poznato i njihova parola glasi: prilagodi svoju rutinu nege sezoni u kojoj se nalaziš!
20.
Sep
Recenzije
Moremo je čuveni korejski brend koji u svom asortimanu poseduje proizvode namenjene negovanju kose i kože glave, a odlikuje se visoko kvalitetnim i pre svega prirodnim sastojcima.
07.
Sep
K-beauty
U tridesetim godinama ćete verovatno po prvi put primetiti pojavljivanje sitnih bora ili neke od njih jednostavno postaju jasnije definisane. U ovom periodu se vreme obnove ćelija na koži polako produžava, čineći postizanje savršene kože sve težim.
23.
Aug
K-beauty
Koji su najbolji proizvodi za bore? Odnosno, koji su najbolji proizvodi za različite vrste bora? Možda mislite u sebi: "Bore su bore... zar ne?" I mada je to tačno na površinskom nivou, istina je da nisu sve bore iste u smislu kako nastaju, kako ih možete sprečiti i kako ih na kraju možete tretirati.
09.
Aug
K-beauty
Čak i ako vam je ostatak lica besprekorno čist i gladak, možda ste u ratu sa zapušenim porama duž vaše T-zone. Ako se stalno nalazite u toj situaciji, bez obzira na to koliko ste do sada  proizvoda za negu kože isprobali, evo šta možete da uradite kako biste tu problematičnu T-zonu držali pod kontrolom.
03.
Aug
K-beauty
Pošto ste vi to tražili, u narednih nekoliko nedelja ćemo vam pomoći da formirate sopstvenu rutinu nege kako biste rešili najčešće probleme sa kojima se susrećete, a sve u zavisnosti od vaših godina. Imate 20 ili nešto više godina? Čitajte pažljivo.
26.
Jul
K-beauty
Najbitniji faktor koji bi trebalo razmotriti prilikom određivanja odgovarajuće rutine nege bi trebalo da bude starosna kategorija. Ovo je upravo iz razloga što se tokom godina naša briga za kožu i ciljevi koje želimo da ostvarimo jednostavno menjaju.