Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST

Blog

04.
Jul
Blog
Preplanuo ten. Šta vam je bila prva asocijacija? Ako ste pomislile na solarijum, istog časa na njega zaboravite. Ako ste, kao ja, pomislile na leškarenje u udobnoj ležaljci, uz zvuk talasa na Baliju - nadam se da će se ostvariti i pošaljite razglednicu. Ali, ako vam je, kao meni, Bali samo pusta želja (bar za sada), daću vam najbolji odgovor na ovu našu malu igru asocijacije – SAMOPOTAMNJIVAČI.
13.
Jun
Blog
U poslednje vreme mnogi stručnjaci zastupaju stav da solarijum nije idealno rešenje za postizanje preplanulog tena i pripremu za letnji period, ali i dalje osobama sa posebno osetljivom kožom, koja reaguje alergijski kad se izlaže suncu, savetuje se da obave nekoliko tretmana u solarijumu, pre bilo kakvog izlaganja suncu.
11.
Jun
Blog
Dlačice su stvarno vrlo dosadne, a ponekad je jednako dosadna procedura uklanjanja. Zakazati u salonu sada kad su letovanja počela, a sve žene su odavno u haljinicama, može biti teško, a čekanje naporno. Posebno ako već za nekoliko sati morate biti savršeno negovane.  Na svu sreću, ukloniti ih kod kuće je vrlo jednostavno i lako.
01.
Jun
Blog
Brijanje je uvek poslednje rešenje, ono koje biram u poslednjem trenutku, kad zapravo više nemam izbora. 
11.
May
Blog
Opšte je poznata činjenica da su vitamini veoma važni za zdravlje, vitalnost i lepotu. Priroda nam ih je podarila mnogo, u raznim izvorima i oblicima, ali jedan se po svom blagotvornom dejstvu na kožu posebno izdvaja. Pogodile ste, reč je o vitaminu E.
20.
Apr
Blog
Pa, ako si crnka i želiš da postaneš plavuša, tvoja transformacija će biti šokantna za okolinu, ali ako proizilazi iz tvog stava, iz toga kako se osećaš i kako želiš da izgledaš, samo napred.
04.
Apr
Blog
Stalno sam slušala reakcije i odgovarala na pitanja tipa: "Mnoooogo ti je lepa kosa, kakav divan sjaj ima, kako je neguješ, ti to prirodna boja?" I kad kažem "to je kana" usledi čuđenje, pipanje i zagledanje i neverica.
01.
Feb
Blog
Ako niste zadovoljne bojom vašeg lica, odvojite nekoliko trenutaka i naučite umetnost primene rumenila.
24.
Nov
Blog
Kozmetika se odnosi na supstance čiji je cilj poboljšavanje ili zaštita izgleda ili mirisa ljudskog tela. Takođe postoji posebna vrsta kozmetike koja je dostupna u prirodnom obliku (npr. lekovito bilje).
07.
Feb
Blog
Poznato je da su Indijke žene koje imaju najkvalitetniju kosu na svetu. Nekima od njih, kosa je kvalitetna toliko, da dostiže najvišu cenu na svetskom tržištu kose. Pojedine Indijke, namenski puštaju kosu kako bi je prodale i dobro zaradile na njoj. Pitate se kako? Jeste li čuli za kanu?