Pretraži sajt

Blog

11.
Jun
Blog
Dlačice su stvarno vrlo dosadne, a ponekad je jednako dosadna procedura uklanjanja. Zakazati u salonu sada kad su letovanja počela, a sve žene su odavno u haljinicama, može biti teško, a čekanje naporno. Posebno ako već za nekoliko sati morate biti savršeno negovane.  Na svu sreću, ukloniti ih kod kuće je vrlo jednostavno i lako.
01.
Jun
Blog
Brijanje je uvek poslednje rešenje, ono koje biram u poslednjem trenutku, kad zapravo više nemam izbora. 
11.
May
Blog
Opšte je poznata činjenica da su vitamini veoma važni za zdravlje, vitalnost i lepotu. Priroda nam ih je podarila mnogo, u raznim izvorima i oblicima, ali jedan se po svom blagotvornom dejstvu na kožu posebno izdvaja. Pogodile ste, reč je o vitaminu E.
20.
Apr
Blog
Pa, ako si crnka i želiš da postaneš plavuša, tvoja transformacija će biti šokantna za okolinu, ali ako proizilazi iz tvog stava, iz toga kako se osećaš i kako želiš da izgledaš, samo napred.
04.
Apr
Blog
Stalno sam slušala reakcije i odgovarala na pitanja tipa: "Mnoooogo ti je lepa kosa, kakav divan sjaj ima, kako je neguješ, ti to prirodna boja?" I kad kažem "to je kana" usledi čuđenje, pipanje i zagledanje i neverica.
01.
Feb
Blog
Ako niste zadovoljne bojom vašeg lica, odvojite nekoliko trenutaka i naučite umetnost primene rumenila.
24.
Nov
Blog
Kozmetika se odnosi na supstance čiji je cilj poboljšavanje ili zaštita izgleda ili mirisa ljudskog tela. Takođe postoji posebna vrsta kozmetike koja je dostupna u prirodnom obliku (npr. lekovito bilje).
20.
Nov
Blog
Vitamin E se naziva i vitaminom lepote i mladosti zbog blagotvornog uticaja na kožu.
16.
Nov
Blog
Parfem i kolonjska voda imaju različitu namenu, ali su ime dobili na osnovu koncentracije ulja u alkoholu i vodi.
07.
Aug
Blog
Priroda blagonaklono ne deluje samo na stresom pogođenu odraslu populaciju već i na decu. Kraće putovanje, izlet ili boravak u prirodi ne samo da su značajni trenuci porodičnog druženja već su i odlična mesta za razvoj i zdrav rast vaših mališana. ​