Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
PRESTIGE COLOR OFF Decolorant za ukanjanje boje
PRESTIGE

PRESTIGE COLOR OFF Decolorant za ukanjanje boje

Šifra artikla: 15360
Barkod: 3800010500296

Proizvod je sistem za potpuno uklanjanje boje za kosu farbanu trajnom oksidirajućom bojom za kosu. Napredna formula koja sadrži specijalnu formulu, omogućava potpuno uklanjanje boje sa kose, farbane trajnom bojom za kosu, uz očuvanje prirodnih pigmenta kose.

Prosečna ocena:
4.8
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
0,00 RSD
479,00 RSD
479,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Proizvod je sistem za potpuno uklanjanje boje za kosu farbanu trajnom oksidirajućom bojom za kosu. Napredna formula koja sadrži specijalnu formulu, omogućava potpuno uklanjanje boje sa kose, farbane trajnom bojom za kosu, uz očuvanje prirodnih pigmenta kose. Kako funkcioniše Prestige Color OFF Kod oksidirajuće boje za kosu, boju formira niz sićušnih molekula, koji se vezuju jedan za drugi pod dejstvom oksidatora i formiraju ogromne molekule boje, koji formiraju željenu boju. Ova reakcija koja se zove oksidacija odvija se unutar kose i kada se završi, molekuli boje postaju preveliki i zarobljeni su između keratinskih pločica kose. Zbog toga se takve boje nazivaju trajnim. Ovaj proizvod za dekoloraciju je potpuno drugačiji kako po mehanizmu delovanja tako i po rezultatima poznatih proizvoda za dekoloraciju kao što su izbeljivač u prahu, emulzije za osvetljavanje, gelovi i ulje. Gore navedeni proizvodi imaju oksidaciono dejstvo i oksidiraju boju i uništavaju je, čime se uklanja boja. Nažalost, takvi proizvodi zajedno sa procesom oksidacije uništavaju kosu i u različitoj meri iritiraju kožu glave, dok uklanjanje boje nije uvek potpuno. Za razliku od ovih proizvoda, Prestige Color OFF nema oksidativno dejstvo. Ima redukcijski efekat i sadrži aktivirane redukcione molekule. One uništavaju velike molekule boje i redukuju ih na manje i kao rezultat toga više ne mogu ostati između keratinskih pločica i mogu se lako oprati.

Proizvod sadrži:
Reduktor 110 ml, aktivator 110 ml, oksidant 110 ml, dodatak, zaštitne rukavice, uputstvo.
Način upotrebe:
Pomešajte reduktor 1 i aktivator 2 u nemetalnoj posudi. Dobijenu smešu nanesite na kosu. Sačekajte 20 minuta, operite kosu, a zatim je ofarbajte u željenu nijansu.

Karakteristika Vrednost
Kategorija DECOLORANTI ZA KOSU
Brendovi PRESTIGE
VRSTA PROIZVODA DECOLORANT
Karakteristike DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Glavna Namena FARBANA KOSA
Sekundarna Kategorija FARBANJE KOSE
Uzrast 18+
Vrsta proizvoda DECOLORANTI ZA KOSU

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Proizvod je sistem koji služi za potpuno uklanjanje boje sa farbane kose uz očuvanje pr...
649,00 RSD