Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Mizon Snail Repair Intensive BB Krema #23 50gr
Mizon Snail Repair Intensive BB Krema #23 50gr
Mizon Snail Repair Intensive BB Krema #23 50gr
Mizon Snail Repair Intensive BB Krema #23 50gr
MIZON

Mizon Snail Repair Intensive BB Krema #23 50gr

Šifra artikla: 13695
Barkod: 8809663754136

Mizon Snail Repair intenzivna BB krema je multifunkcionalna BB krema visokih performansi koja koristi 28% ekstrakta puževe sluzi za poboljšanje opšteg stanja kože. Ima visoku pokrivnu moć, ali je i savršena osnova za šminku, lagana, brzoupijajuća, nelepljiva!

Prosečna ocena:
4.8
17 glasova
17 ocena
17
(Oceni)
0,00 RSD
1.995,00 RSD
1.596,00 RSD
Ukupna ušteda: 399,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Mizon Snail Repair intenzivna BB krema je multifunkcionalna BB krema visokih performansi koja koristi 28% ekstrakta puževe sluzi za poboljšanje opšteg stanja kože. Ima visoku pokrivnu moć, ali je i savršena osnova za šminku, lagana, brzoupijajuća, ne lepljiva!

Kakav efekat pruža?

  • Anti-inflamatorna i lekovita svojstva ekstrakta mucina aktivno smanjuju fleke, dok efekti regeneracije ćelija povećavaju proizvodnju kolagena i smanjuju pojavu ožiljaka.
  • Adenozini i peptidi sertifikovani za sprečavanje starenja daju efikasan efekat učvršćivanja kože.
  • Arbutin pomaže u stvaranju svetlije, čistije kože, kontrolišući pigmentaciju i fleke. Takođe pruža dobru pokrivenost, stapajući se sa vašim prirodnim tonom kože.
  • Blok za štetne zrake SPF 30/PA +++ sprečava oštećenje kože od UV zraka.
  • Ekstrakt mucina daje koži visoku svilenkastu teksturu i efekat revitalizacije kože.
  • Bez parabena i veštačkih mirisa. Pogodno za osetljivu kožu.

Mizon Snail BB krema sadrži naprednu formula sa trostrukom funkcijom: za korekciju tonusa, smanjenje vidljivosti bora i UV zaštitu.

Nijanse:

 #21 svetlo bež sa roze bazom

#23 svetlo bež sa braon osnovom

#27 tamnije bež/braon

Mizon Snail BB krema sadrži naprednu formula sa trostrukom funkcijom: za korekciju tonusa, smanjenje vidljivosti bora i UV zaštitu. Za sve tipove kože.

Uzmite odgovarajuću količinu i nanesite na lice. Vrhovima prstiju ravnomerno rasporedite BB kremu. Ostaviti da je koža potpuno upije.

Snail Secretion Filtrate, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide (Nano), Zinc Oxide (Nano), Butyloctyl Salicylate, Butylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Cyclohexasiloxane, Diisostearyl Malate, Octocrylene, Peg-10 Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Niacinamide, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Sodium Chloride, CI 77492, Sorbitan Sesquioleate, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polyethylene, Aqua, Triethoxycaprylylsilane, Stearic Acid, CI 77491, Sodium Benzoate, CI 77499, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Disodium EDTA, Tocopherol.

MIZON

 

Mizon 

Osnova odabira glavnih sastojaka Mizonovih proizvoda su naučne činjenice i istraživanja koja ukazuju na najuspešnije i najkvalitetnije supstance koje ulaze u sastav proizvoda ove kozmetičke kuće. Oni koriste velike količine potvrdjeno  dobrih sastojaka koji provereno pomažu da bi vašoj koži pružili maksimalan kvalitet i održali njenu mladolikost, zdravlje i lepotu. Mizon koristi samo proverene sastojke koji vašoj koži pružaju maksimalan kvalitet i održavaju njenu mladolikost, zdravlje i lepotu. Priča o ovom divnom brendu krenula je sa 5 istraživača koji su imali samo jedno pitanje na umu: da li je moguće napraviti maksimalno efikasan proizvod sačinjen od najboljih sastojaka, a koji je dostupan svakome? Svoju opčinjenost kozmetikom su želeli da prenesu na ostatak sveta, a proizvode učine priuštive svima. Služeči se najsavremenojim tehnologijom, prevalili su put od nege do lepote. Mizon je osmislio slogan: KVALITET PRE PROFITA i time smestio zadovoljstvo kupaca na vrh liste prioriteta.

Karakteristika Vrednost
Kategorija BB KREME
Brendovi MIZON
VRSTA PROIZVODA KREMA ZA LICE
Karakteristike BEZ PARABENA
Specifičnosti BEZ SULFATA
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena PIGMENTACIJA
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 16+
Koraci korejske kozmetike KORAK 10 KREME SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
BB KREME 15426
Prosecna ocena:
glas
9
glasa
9
Mizon Snail Repair intenzivna BB krema je multifunkcionalna BB krema visokih performans...
1.596,00 RSD
Ukupna ušteda 20%
1.995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BB KREME 13694
Prosecna ocena:
glas
15
glasa
15
Mizon Snail Repair intenzivna BB krema je multifunkcionalna BB krema visokih performans...
1.596,00 RSD
Ukupna ušteda 20%
1.995,00 RSD