Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
SOME BY MI Bye Bye Black Head 30Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser 120gr
SOMEBYMI

SOME BY MI Bye Bye Black Head 30Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser 120gr

Šifra artikla: 14599
Barkod: 8809647390244

Detox u 5 minuta za brzo uklanjanje mitisera i nečistoća iz pora. Formulisan sa 16 različitih vrsta ekstrakta čaja i BHA prirodnog porekla za dubinsko čišćenje i osvetljavanje. Proizvod takođe deluje kao piling i pomaže u zatezanju pora što čini kožu jasnijom i sjajnijom. U pitanju je sredstvo za čišćenje u vidu mehurića sa niskim pH koji koristi zeleni čaj kao jedan od svojih glavnih sastojaka.

Prosečna ocena:
4.8
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
0,00 RSD
2.769,00 RSD
1.938,30 RSD
Ukupna ušteda: 830,70 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Detox u 5 minuta za brzo uklanjanje mitisera i nečistoća iz pora.

Formulisan sa 16 različitih vrsta ekstrakta čaja i BHA prirodnog porekla za dubinsko čišćenje i osvetljavanje. Proizvod takođe deluje kao piling i pomaže u zatezanju pora što čini kožu jasnijom i sjajnijom. U pitanju je sredstvo za čišćenje u vidu mehurića sa niskim pH koji koristi zeleni čaj kao jedan od svojih glavnih sastojaka.

Zašto zeleni čaj? Zeleni čaj sadrži antioksidativna, antiinflamatorna i antimikrobna svojstva koja su efikasna u lečenju akni i masne kože. Zeleni čaj je takođe bogat epigalokatehin galatom (EGCG), u pitannju je polifenol koji pomaže u smanjenju lučenja sebuma i može poboljšati akne.

Količina: 120 grama

 

Zemlja proizvodnje: Južna Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Rok trajanja: utisnut na ambalaži

 

Formulisan sa 16 različitih vrsta ekstrakta čaja i BHA prirodnog porekla za dubinsko čišćenje i osvetljavanje. Proizvod takođe deluje kao piling i pomaže u zatezanju pora što čini kožu jasnijom i sjajnijom. U pitanju je sredstvo za čišćenje u vidu mehurića sa niskim pH koji koristi zeleni čaj kao jedan od svojih glavnih sastojaka.

Upotreba:

Korak 1: Nanesite proizvod na suvo lice i sačekajte dok se proizvod ne zapeni. Ostavite 3 minuta da sredstvo za čišćenje rastvori mitisere, bele tačke i sve nečistoće.

Korak 2: Navlažite ruke, a zatim počnite da trljate proizvod kao što biste inače radili sa sredstvom za čišćenje. Ovo bi trebalo da traje oko 1 minut, a zatim očistite da biste uklonili mitisere pilingom i mehurićima od zelenog čaja.

Korak 3: Sačekajte još 1 minut da se zatvore pore umirujućim kompleksom zelenog čaja i tanina, a zatim isperite mlakom vodom!

WaterCamellia Sinensis (Green Tea) Leaf Water (240,000Ppm)Disodium CocoamphodiacetateGlycerinPotassium Cocoyl GlycinateCoco-BetaineMethyl Perfluorobutyl EtherMethyl Perfluoroisobutyl EtherAcrylates CopolymerSalix Alba (Willow) Bark ExtractCarbonated WaterJasminum Officinale (Jasmine) Flower WaterChaenomeles Sinensis (Chinese-Quince) Fruit ExtractDiospyros Kaki (Persimmon) Leaf ExtractCinnamomum Cassia (Cinnamon) Bark ExtractArtemisia Princeps Leaf ExtractChrysanthellum Indicum ExtractCamellia Sinensis (Green Tea) Leaf ExtractHibiscus Sabdariffa (Roselle) Flower ExtractLavandula Angustifolia (Lavender) ExtractRosmarinus Officinalis (Rosemary) ExtractChamomilla Recutita (Matricaria) Flower ExtractGeranium Maculatum (Spotted Cranesbill) ExtractSalvia Officinalis (Sage) Leaf ExtractTrifolium Pratense (Clover) Flower ExtractAlchemilla Vulgaris (Lady'S Mantle) ExtractAspalathus Linearis (Rooibos) ExtractHelichrysum Italicum (Everlasting) ExtractPinus Densiflora Leaf ExtractBambusa Vulgaris (Bamboo) ExtractThuja Orientalis ExtractChamaecyparis Obtusa Leaf ExtractMelaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf WaterCentella Asiatica (Gotu Kola) ExtractVitis Vinifera (Grape) Fruit ExtractCoffea Arabica (Coffee) Seed ExtractCarthamus Tinctorius (Safflower) Flower ExtractPolygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) Root ExtractCastanea Crenata (Chestnut) Shell ExtractZanthoxylum Piperitum Fruit ExtractSaccharide IsomerateMannanCamellia Sinensis (Green Tea) LeafCamellia Sinensis (Green Tea) Leaf PowderButylene GlycolCaprylyl GlycolCitric Acid1,2-HexanediolEthylhexylglycerinBenzyl GlycolRaspberry KetoneCaramelYellow 5 (Ci 19140)Blue 1 (Ci 42090)Disodium EDTAMentha Piperita (Peppermint) Oil

SOMEBYMI

SOME BI MI veruje da pravi čudotvorci za zdraviju kožu potiču iz prirode. SOME BY MI formuliše svoje proizvode sa blagim sastojcima pogodnim za kožu koji ne sadrže štetne hemikalije kao što su boje i parabeni. Korejski brend SOME BI MI nudi širok asortiman kozmetike i proizvoda za negu kože.

Karakteristika Vrednost
Kategorija UMIVALICE ZA LICE
Koraci korejske kozmetike KORAK 2 SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE NA VODENOJ BAZI
Brendovi SOMEBYMI
VRSTA PROIZVODA PENA ZA ČIŠĆENJE
Karakteristike BEZ PARABENA
Specifičnosti BEZ SULFATA
Glavna Namena MASNA KOŽA
Namena KOMBINOVANA KOŽA
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 16+

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Obogaćena zelenom mandarinom bogatom vitaminom C, ova pena za čišćenje uklanja...
1.509,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hidratantno sredstvo za čišćenje lica koje uklanja prljavštinu, ostatke ...
2.789,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gel za čišćenje lica pročišćava pore i uklanja nečistoće i višak...
2.429,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izuzetno hidratantno sredstvo za čišćenje dolazi u pH izbalansiranoj i veg...
1.819,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovo lagano i hidratantno sredstvo za čišćenje sa vodenastom formulacijom, može ...
2.185,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jedan od najnovijih trendova u nezi kože, Bakuchiol Vater Oil se koristi kao prirodna a...
3.059,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Iskusite blago, ali efikasno čišćenje sa prirodnim ekstraktima i biljnim surfak...
1.965,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Equilibra micelarni gel čistač za lice sadrži 20% aloe vere koja hidrira, umiruje i usp...
995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nežan sapun za svakodnevnu upotrebu, sa bademovim i maslinovim uljem, razvija kremastu ...
429,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nežan sapun za svakodnevnu upotrebu, sa še-puterom i maslinovim uljem, razvija k...
429,00 RSD