Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Mizon Hydrating Deep ulje za čišćenje 150ml
MIZON

Mizon Hydrating Deep ulje za čišćenje 150ml

Šifra artikla: 15342
Barkod: 8809663754099

Hidratantno ulje za dubinsko čišćenje je nežno sredstvo koje lako uklanja šminku i nečistoće sa kože. Obogaćen je sa deset različitih vrsta ulja koja pružaju izvanredan rezultat nakon čišćenja. Sa hijaluronskom kiselinom koja zadržava vlagu u koži za vrhunsku hidrataciju.

0,00 RSD
4.285,00 RSD
4.285,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Hidratantno ulje za dubinsko čišćenje je nežno sredstvo koje lako uklanja šminku i nečistoće sa kože. Obogaćen je sa deset različitih vrsta ulja koja pružaju izvanredan rezultat nakon čišćenja. Sa hijaluronskom kiselinom koja zadržava vlagu u koži za vrhunsku hidrataciju. Dermatološki testirano.

Sastojci:

  • Hijaluronska kiselina: Hidrolizovana verzija hijaluronske kiseline. Niska molekularna težina obezbeđuje optimalnu apsorpciju, a kao i hijaluronska kiselina, intenzivno hidrira kožu i poboljšava elastičnost.
  • Ekstrakt korena Curcuma Longa: Lekovita biljka Ima antiinflamatorna, antibakterijska i antioksidativna svojstva i može pomoći u regulisanju proizvodnje sebuma i imati efekat posvjetljivanja.
  • Vitis Vinifera (Grožđe) Ulje: Ulje na biljnoj bazi koje čini kožu mekom i glatkom. Bogat izvor polifenola, masnih kiselina koje popravljaju barijeru i vitamina E, za efikasnu zaštitu kože.

Ako vaša koža pati od suvoće, koristite Mizon hidratantno ulje za dubinsko čišćenje da biste pojačali svoju rutinu čišćenja. Otapa prljavštinu, ostatke šminke i višak ulja bez narušavanja delikatne ravnoteže kože. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, daje koži vlagu i čini je potpuno hidirianom. Kompleks ulja od 10 semenki podstiče regeneraciju kože i omekšava je. Dodatno pojačan mešavinom brokolija, zelenog čaja, suncokreta, masline i ekstrakta šargarepe, takođe pomaže u smanjenju crvenila i osvetljavanju dosadne kože. Formula ne sadrži mirise, veštačke boje i mineralno ulje. Ne sadrži i 18 vrsta štetnih sastojaka.

 

Savet za piling: Pomešajte piling i ulje za čišćenje u odnosu 1:1 i nežno umasirajte na lice. Ulje omekšava abrazivnost pilinga, što omogućava čak i osobama sa osetljivom kožom da nežno očiste kožu od sebuma i mitisera, a istovremeno je neguju.

 

Zemlja porekla: Koreja 

Proizvedeno za PFD Co., Ltd. 2FI,627, Achasan-ro, Gwangjin-gu, Seoul, Korea

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2023

Rok trajanja: utisnut na ambalaži

Pogodno za suvu kožu.

Naneti na suvu kožu lica, umasirati, zatim navlažiti dlanove toplom vodom i ponovo masirati lice. Kada je izloženo vodi, ulje će se pretvoriti u emulziju koja savršeno rastvara šminku. Zatim isperite proizvod vodom, po želji koristite penu ili drugo sredstvo za čišćenje.

Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Melia Azadirachta Bark Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Corallina Officinalis Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Melia Azadirachta Flower Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Snail Secretion Filtrate, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate

MIZON

 

Mizon 

Osnova odabira glavnih sastojaka Mizonovih proizvoda su naučne činjenice i istraživanja koja ukazuju na najuspešnije i najkvalitetnije supstance koje ulaze u sastav proizvoda ove kozmetičke kuće. Oni koriste velike količine potvrdjeno  dobrih sastojaka koji provereno pomažu da bi vašoj koži pružili maksimalan kvalitet i održali njenu mladolikost, zdravlje i lepotu. Mizon koristi samo proverene sastojke koji vašoj koži pružaju maksimalan kvalitet i održavaju njenu mladolikost, zdravlje i lepotu. Priča o ovom divnom brendu krenula je sa 5 istraživača koji su imali samo jedno pitanje na umu: da li je moguće napraviti maksimalno efikasan proizvod sačinjen od najboljih sastojaka, a koji je dostupan svakome? Svoju opčinjenost kozmetikom su želeli da prenesu na ostatak sveta, a proizvode učine priuštive svima. Služeči se najsavremenojim tehnologijom, prevalili su put od nege do lepote. Mizon je osmislio slogan: KVALITET PRE PROFITA i time smestio zadovoljstvo kupaca na vrh liste prioriteta.

Karakteristika Vrednost
Kategorija UMIVALICE ZA LICE
Koraci korejske kozmetike KORAK 1 SREDSTAVA ZA ČIŠĆENJE NA ULJANOJ BAZI
Brendovi MIZON
VRSTA PROIZVODA NEGA LICA
Karakteristike BEZ SILIKONA
Specifičnosti DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena SUVA KOŽA
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 16+

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Obogaćena zelenom mandarinom bogatom vitaminom C, ova pena za čišćenje uklanja...
1.509,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hidratantno sredstvo za čišćenje lica koje uklanja prljavštinu, ostatke ...
2.789,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gel za čišćenje lica pročišćava pore i uklanja nečistoće i višak...
2.429,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Izuzetno hidratantno sredstvo za čišćenje dolazi u pH izbalansiranoj i veg...
1.819,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovo lagano i hidratantno sredstvo za čišćenje sa vodenastom formulacijom, može ...
2.185,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Jedan od najnovijih trendova u nezi kože, Bakuchiol Vater Oil se koristi kao prirodna a...
3.059,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Iskusite blago, ali efikasno čišćenje sa prirodnim ekstraktima i biljnim surfak...
1.965,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Equilibra micelarni gel čistač za lice sadrži 20% aloe vere koja hidrira, umiruje i usp...
995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nežan sapun za svakodnevnu upotrebu, sa bademovim i maslinovim uljem, razvija kremastu ...
429,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Nežan sapun za svakodnevnu upotrebu, sa še-puterom i maslinovim uljem, razvija k...
429,00 RSD