Pretraži sajt
%
×
Extra POPUST
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml
MIZON

Mizon Snail Repair Intensive Ampule 30 ml

Šifra artikla: 13670
Barkod: 8809663751623

Sa koncentracijom od 80% filtrata puževe sluzi, ampula dubinski hidrira i regeneriše kožu zahvaljujući visokokoncetrovanim sastojcima puževe sluzi, hiijaluronske kiseline i ekstratom kakao drveta.

Prosečna ocena:
4.8
2 glasa
2 ocene
2
(Oceni)
0,00 RSD
3.429,00 RSD
3.429,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Puževa sluz - ampula formulisana sa 80% mucina puževa i izvanrednim efektom regeneracije kože. Pruža učvršćivanje, hidrataciju, podizanje i zatezanje nežne kože.

Mizon Snail Repair intenzivna ampula je vrhunsko rešenje za negu vaše kože.
Ovaj koncentrovani multifunkcionalni serum kao svoj glavni sastojak sadrži 80% filtriranog ekstrakta puževe sluzi koji pruža odličan efekat regeneracije zahvaljujući EGF-u (epidermalni faktor rasta), snažnom ćelijskom aktivatoru koji se prirodno javlja u ljudskoj koži i počinje da se smanjuje od starosti. 25.

Popravlja oštećenja i poboljšava zdravlje kože.

Nanošenjem ovog proizvoda na kožu možete zaustaviti i usporiti proces starenja i ponovo povećati proizvodnju elastina i kolagena.

U stanju je da ojača kožu i ujednači tonus kože delujući na crvenilo i fleke, a njegova odlična regenerativna svojstva su u stanju da poboljšaju različite probleme kože, poput akni, a kontinuiranom upotrebom efikasno umanjuje tragove i ožiljke i hiperpigmentacije.

Njegova formula je obogaćena peptidima i 5 različitih vrsta vitamina koji mu daju moćna svojstva protiv starenja i bora.

Pored toga, izvanredna lekovita i antiinflamatorna svojstva puževe sluzi mogu da uravnoteže problematičnu kožu, poprave oštećenja i poboljšaju zdravlje kože.

Ovaj proizvod je pogodan za osetljivu kožu i ne sadrži parabene, veštačke boje ili mirise.

Jedna kap je dovoljna - samo jedna kap sadrži koncentraciju vrhunskih sastojaka poput prirodnih hranljivih materija i vitamina poput hijaluronske kiseline, peptida, vitamina B5 i još mnogo neverovatnih sastojaka.

Premijum ampula - formula sadrži 0% veštačkih mirisa, boja ili parabena što je čini bezbednom za svaki tip kože. Poboljšava vitalnost i samootpornost vaše kože dok zadržava vlagu i zateže kožu.

Namenjena je normalnoj, suvoj, masnoj kože jer reguliše probleme svakog tipa kože. Suvoj koži pruža hidrataciju, masnoj reguliše optimalni nivo sebuma, problematičnoj ublažav ožiljke od akni i hiperpigmentciju, dok normalnoj zadovoljava sve potrebe za hranljivom negom.

Posebno se preporučuje za: kožu sa nedostatkom elastičnosti, naboranu, problematičnu kožu, kožu sa proširenim porama, kožu sa flekama ili ožiljcima od akni, osetljivu kožu, iritiranu kožu, kožu bez sjaja ili neujednačenog tona, koži sklonoj hiperpigmentaciji.

Nakon sredstva za čišćenje i tonika nanesite odgovarajuću količinu na lice i nežno utapkajte kako bi koža lakše upila serum.

Snail Secretion Filtrate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Panthenol, Glycereth-26, Punica Granatum Extract, Theobroma Cacao (cocoa) Extract, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Copper Tripeptide-1, Human Ogliopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cornus Officinalis Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Coptis Japonica Extract, Disodium Edta.

MIZON

 

Mizon 

Osnova odabira glavnih sastojaka Mizonovih proizvoda su naučne činjenice i istraživanja koja ukazuju na najuspešnije i najkvalitetnije supstance koje ulaze u sastav proizvoda ove kozmetičke kuće. Oni koriste velike količine potvrdjeno  dobrih sastojaka koji provereno pomažu da bi vašoj koži pružili maksimalan kvalitet i održali njenu mladolikost, zdravlje i lepotu. Mizon koristi samo proverene sastojke koji vašoj koži pružaju maksimalan kvalitet i održavaju njenu mladolikost, zdravlje i lepotu. Priča o ovom divnom brendu krenula je sa 5 istraživača koji su imali samo jedno pitanje na umu: da li je moguće napraviti maksimalno efikasan proizvod sačinjen od najboljih sastojaka, a koji je dostupan svakome? Svoju opčinjenost kozmetikom su želeli da prenesu na ostatak sveta, a proizvode učine priuštive svima. Služeči se najsavremenojim tehnologijom, prevalili su put od nege do lepote. Mizon je osmislio slogan: KVALITET PRE PROFITA i time smestio zadovoljstvo kupaca na vrh liste prioriteta.

Karakteristika Vrednost
Kategorija SERUMI / AMPULE ZA LICE
Koraci korejske kozmetike KORAK 6 SERUMI I AMPULE
Brendovi MIZON
VRSTA PROIZVODA SERUM
Karakteristike BEZ SILIKONA
Specifičnosti BEZ PARABENA
Glavna Namena BORE
Namena PROBLEMATIČNA KOŽA
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 35+
Vrsta proizvoda SERUMI / AMPULE ZA LICE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Formulisan za kožu sklonu aknama, masnu i osetljivu kožu, Spot The Difference Blemish T...
2.219,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hipoalergeni serum sa 70% vitamina C iz ekstrakta zelene mandarine minimizira pojavu fl...
3.995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovaj veganski serum nudi umirujuće prednosti sa ključnim sastojcima ekstrakta houttuin...
2.995,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Serum na bazi 5% niacinamida koji ispravlja tamne mrlje i poboljšava neujednačen...
2.615,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hipoalergeni serum sadrži T-TECA (patentirani sastojak koji sadrži pet vrsta ekstrakta ...
2.639,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
2
glasa
2
Sa 5D-kompleksom hijaluronske kiseline, ovaj lagani, ali moćni serum se brzo upija i t...
2.525,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Revitalizujte beživotnu kožu ovim serumom punim vitaminima bogatim antioksidansima koji...
3.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Serum nudi intenzivni efekat hidratacije i učvršćivanja za tretiranje suve i be...
3.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Revitalizujte beživotnu kožu ovim serumom protiv fleka i hiperpigmentacije. Obogaćen s...
3.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Serum sa 73% čistog kolagena, moćnog sastojka koji pomaže da zategne i učvrsti va&scar...
3.499,00 RSD