Tražimo novu zvezdu koja će se pridružiti našem #kbeautyzvezda timu, spremnu da podeli svoja iskustva o korejskim bestsellerima i novitetima! Iskoristi šansu da postaneš K-BEAUTY ZVEZDA onlinekozmetike i da uživaš svakog meseca u omiljenoj kozmetici!

Šta dobijaš?

Svakoga meseca u narednih godinu dana, očekuje te K-beauty paket sa najrazličitijim korejskim proizvodima za negu lica i tela. Ono što je tvoja jedina obaveza je da svoje iskustvo proizvodima, zadovoljstvo i kreativnost podeliš na društvenim mrežama!

Ko se može prijaviti?

  • Ukoliko si osoba koja želi da unapredi svoju rutinu nege, da isprobaš nove proizvode i preneseš svoja iskustva drugima
  • Voliš da se fotografišeš, snimaš, objavljuješ postove, story-ije, reel-ove na društvenim mrežama
  • Imaš preko 1000 pratilaca na svom Instagram profilu

 

P R I J A V I   S E !

 

KAKO? Vrlo jednostavno…

  1. Objavi na svom profilu bilo koji korejski proizvod ili proizvode iz našeg asortimana u vidu posta ili reel objave. Možeš snimati svoju rutinu, uslikati teksturu proizvoda, predstaviti svoj omiljeni proizvod iz našeg asortimana. Na fotografijama se možeš naći i ti i tvoje društvo, ne postavljemo nikakava ograničenja u tvojoj inspiraciji niti mašti.
  2. Ono što je potrebno još da uradiš je da taguješ profile online_kozmetika i korejska_kozmetika i obavezno koristiš #kbeautyzvezda
  3. I to je to, ulaziš u odabir K-BEAUTY ZVEZDE onlinekozmetike!
  4. Prikupljamo vaše kreativne ideje do 25.12.2022., a pobednika proglašavamo 29.12.2022.

Ulazimo zajedno u uspešnu 2023.godinu!